15:06 uur

Profiteer van 25 euro freebet met Interwetten App!

Interwetten geeft een gratis weddenschap van € 25 aan nieuwe klanten uit Nederland. Als je eerste mobiele weddenschap met een quotering van 1.70 of hoger verloren gaat, ontvang je je inzet tot € 25 terug. Dit cashback bedrag kent verder geen enkele voorwaarden. Daarnaast kun je ook nog profiteren van de € 100 Interwetten welkomstbonus. Lees snel meer en profiteer mee!

 

Plaats een mobiele weddenschap en ontvang € 25 cashback van Interwetten

Deze Interwetten Mobiel Bonus is speciaal beschikbaar voor alle nieuwe klanten uit Nederland. Speel voor de eerste maal met je mobiele telefoon of tablet een enkelvoudige of combinatieweddenschap via de mobiele website of app en ontvang je inzet tot € 25 terug als je weddenschap verloren gaat. Je weddenschap dient een minimum quotering van 1.70 te hebben en een minimum inzet van 10 euro. Je krijgt het cashback bedrag door een e-mail te sturen naar win@interwetten.com met in de titel ´Mobile Cashback´. Verder is de weddenschap aan geen enkele voorwaarden verbonden en is het cashback bedrag geheel zonder voorwaarden. Mobiele weddenschappen lenen zich uitstekend om snel en toegankelijk je bets te plaatsen. Voordat je echter van deze Mobiel Bonus profiteert, kun je ook nog gebruik maken van een 100% tot € 100 welkomstbonus bij Interwetten.

 

Interwetten Gratis Weddenschap
© Interwetten

 

Aanmelden bij Interwetten met € 100 gratis welkomstbonus!

Van de Interwetten Mobiel Bonus kun je gebruik maken binnen 30 dagen na je registratie. Wij raden je echter aan om eerst gebruik te maken van de Interwetten Bonus. Dit is een stortingsbonus voor nieuwe klanten van 100% tot € 100 met zeer flexibele voorwaarden. Je hebt 14 dagen de tijd om je stortingsbedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger. Je bonus wordt in stukken van 20% uitbetaald, telkens nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet. Doordat je deze bonus binnen 14 dagen hebt vrijgespeeld, heb je erna nog 2 weken de tijd om te profiteren van de Interwetten Mobiel Bonus. De bonussen zijn niet tegelijk combineerbaar, daarom raden we je dan ook aan om de Mobiel Bonus te gebruiken na de stortingsbonus. In totaal profiteer je daarmee van € 125 gratis Interwetten tegoed. Meld je nu aan via onderstaande ´claim de bonus´ button en profiteer mee!

Claim de bonus! Meer informatie