15:49 uur

Vernieuwd en extra scherp – Intertops Promotie tot € 200!

Exclusief voor Nederlandse klanten wacht er nu een verscherpte welkomstbonus bij bookmaker Intertops op jou! Je kunt kiezen uit een bonus van 50% tot € 200, 100% tot € 100 of 200% tot € 50 met uitstekende bonus voorwaarden. Hoe jij deze bonus kunt verkrijgen en wat je nog meer bij Intertops kunt verwachten lees je in dit artikel terug.
 

Kies jou Intertops Bonus Code en pak je bonus!

Na je aanmelding via onze website kun je overgaan tot het maken van een storting met Visa, Mastercard, Skrill, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Stortingen met Neteller leveren geen bonus op. Bij het maken van een storting kun je de Intertops Bonus Code ROOKIE50, ROOKIE100 of ROOKIE200 ingeven. De bijbehorende bonus voorwaarden zijn de volgende:

  • ROOKIE50 – 50% tot € 200 – 4x storting + 4x bonus inzetten.
  • ROOKIE100 – 100% tot € 100 – 6x storting + 6x bonus inzetten.
  • ROOKIE200 – 200% tot € 50 – 8x storting + 8x bonus inzetten.
  • Bets op 1.50(+) odds tellen mee en je hebt 90 dagen inzet tijd!

 

Intertops Actie
© Intertops

 

Intertops – Amerikaanse partij in Europa

Intertops is een van oorsprong Amerikaanse bookmaker maar mag zich inmiddels ook onder de Betting Sites Nederland scharen. Het probeert als Amerikaanse partij de Europese markt te bestormen door met name veel weddenschappen en promoties rondom de typisch Amerikaanse sporten als basketball, honkbal en American Football aan te bieden. Voor je voetbalweddenschappen en andere bekende sporten kun je echter ook prima terecht bij deze bookmaker. Het is reeds 20 jaar actief op de markt en hiermee een bekende naam. De support is verder ook uitstekend met onder andere telefonische en live chat bereikbaarheid. Nadat je winsten hebt geboekt, kun je overgaan tot het maken van een uitbetaling en dit kan onder andere via Visa, Mastercard, Skrill Wedden, Neteller en een reguliere bankoverschrijving. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden en de transactie vindt razendsnel plaats. Met een gemiddelde quoteringen marge van slechts 5% is ter afsluiting ook dit onderdeel uitstekend. Benut de bonus en start met winnen!

Claim de bonus! Meer informatie