Belangrijke Informatie

Wij promoten enkel bookmakers met een landelijke licentie. In Nederland heeft enkel TOTO momenteel een licentie. Vanaf 1 september komen er meerdere bookmakers met Nederlandse licenties bij.

 

Intertops Bonus – eerste stortingsbonus

Bonus details

Intertops biedt nieuwe Nederlandse klanten de keuze uit 3 verschillende stortingsbonussen.
  • 50% tot € 200 bonus - 4x eerste storting + 4x bonus rondspelen (ROOKIE50)
  • 100% tot € 100 bonus - 6x eerste storting + 6x bonus rondspelen (ROOKIE100)
  • 200% tot € 50 bonus - 8x eerste storting + 8x bonus rondspelen (ROOKIE200)
Door bij je storting de gewenste Intertops Bonus Code in te geven, ontvang je je bonus. Je hebt hierna 90 dagen de tijd om je stortings- en bonusbedrag x maal rond te spelen op odds van 1.50(+).
meer minder

Waardering

Waardering door weddenbonus.com

Percentage

50%

Maximum bonusbedrag

€ 200

Min. storting

€ 10

Bonus code

ROOKIE50 | ROOKIE100 | ROOKIE200

Soort bonus

Rondspeel voorwaarden

4 x eerste storting + 4 x bonus rondspelen

Bonus vrijspelen tijd

90 dagen

Laagste quotering

1.50

Voorwaarden voor uitbetaling

Intertops biedt jou de keuze tussen een 50% bonus tot € 200 (4x storting + 4x bonus rondspelen - ROOKIE50), 100% tot € 100 (6x - 6x - ROOKIE100) of 200% tot € 50 (8x - 8x - ROOKIE200). Allereerst dien je een storting te maken. Dit kan o.a. met Visa, Mastercard, Skrill en PaySafeCard (stortingen met Neteller tellen niet mee voor de bonus). Bij je storting dien je ook de bonus code van de door jou gewenst bonus in te geven. Hierna heb je 90 dagen de tijd om d.m.v. bets op 1.50 of hoger odds de resterende bonus voorwaarden te voltooien. meer minder

Geldig in de volgende landen

Nederland

Geldig t/m:

voor onbepaalde tijd

Voorbeeld

Stel je gaat voor de ROOKIE100 bonus (100% tot € 100). Je stort € 100 en gebruikt de Bonus Code bij je storting en ontvangt € 100 bonus. In totaal dien je je stortingsbedrag 6x (= € 600) en bonusbedrag 6x (= € 600) in te zetten. Nadat je voor € 1.200 hebt ingezet binnen 90 dagen op 1.50(+) odds is je gehele bonus omgezet in echt geld. meer minder

Voordelen & nadelen

  • Vrije bonus keuze met prima bonusbedragen
  • Lage vrijspeel odd van 1.50
  • Lange rondspeeltijd van 90 dagen
  • Stortingen met Neteller leveren geen bonus op

Conclusie

De Intertops Welkomstbonus is interessant omdat je zelf kunt kiezen wat voor een bonushoogte jij wilt. Het bedrag dat je uiteindelijk dient rond te spelen is in verhouding tot de verkregen bonushoogte in alle drie gevallen hetzelfde. Bij een 100% bonus tot € 100 is dit 6x je storting en bonus wat van prima niveau is. Zeker wetende dat al je bets op 1.50(+) odds reeds meetellen en je maar liefst 90 dagen de tijd hebt. De Intertops Bonus verdient 4 sterren. meer minder

Verkrijg de bonus in drie stappen

1
Meld je via onze website aan bij Intertops en maak een storting met bonus code.
2
Je ontvangt hierna direct jou bonusbedrag.
3
Zet je stortings- en bonusbedrag x keer in (afhankelijk van de bonus) binnen 90 dagen op 1.50(+) odds.

Intertops Review & Ervaringen

Intertops is een Amerikaanse bookmaker die al meer dan 20 jaar sportweddenschappen aanbiedt. Haar focus ligt nog altijd op de Amerikaanse markt, maar dit betekent niet dat Europeanen niet welkom zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld Nederlanders zich aanmelden en kiezen tussen een van de zeer aantrekkelijke welkomstbonussen. Wat je nog meer kunt verwachten bij Intertops, lees je hier.

Intertops Account maken en Geld Storten

Door op een van de Intertops buttons op onze website te klikken, kun je overgaan tot een aanmelding. Na het klikken op een van de button kom je direct op het registratieformulier terecht dat je kunt invullen. Nadat je registratie voltooid is, kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je de keuze uit storten via Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard of een bankoverschrijving. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden. Nog een fantastisch voordeel van storten bij Intertops is dat dit mogelijk is met cryptocurrencies. Niet alleen Bitcoin kan worden gebruikt om te storten, ook BitCoin Cash, LiteCoin, Sofort zijn stortingsopties bij Intertops.

Intertops Welkomstbonus en Promoties

In bovenstaand schema heb je reeds kennis kunnen maken met de verschillende welkomstbonussen die bij Intertops op jou wachten. Ook heeft het hiernaast regelmatig promoties voor bestaande klanten. Zo ontvang je bijvoorbeeld je inzet terug als je combinatieweddenschap op 1 selectie is fout gegaan. De overige promoties zijn met name gericht op de typische Amerikaanse sporten zoals Basketball en Honkbal. Dit is een begrijpelijke keuze van Intertops aangezien het grootste gedeelte van haar klantenbestand nog altijd Amerikaans is.

Intertops Actie
© Intertops

Intertops Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Het wedden aanbod van Intertops valt in vergelijking met andere bookmakers behoorlijk tegen. Zo biedt het slechts 16 sporten aan waar jij op kunt inzetten en zijn het aantal selecties waar je op kunt spelen met name bij voetbalwedstrijden nogal beperkt. Zo behoort het niet tot de beste Bookmakers Voetbal maar bij de typische Amerikaanse sporten is dit echter wel weer meer. Mobiel Wedden is verder zeer aangenaam bij Intertops door de mobiele app die zowel voor Android als iOS beschikbaar is en ook de mobiele website is uitstekend.

Intertops Quoteringen en Limieten

Zoals eerder aangegeven is Intertops geen bookmaker die haar grootste focus op voetbal heeft. Hierdoor zijn ook de quoteringen voor voetbal lager dan je bij de meeste andere bookmaker zult tegenkomen. De quoteringen voor overige sporten zijn daarentegen wel weer aantrekkelijk en de quoteringen marge hiervoor ligt vaak onder de 5%. Limieten zul je niet snel tegenkomen bij Intertops.

Intertops Uitbetaling en Contact

Intertops biedt je de gelegenheid om uit te betalen via Skrill, Neteller, Visa, Mastercard of een bankoverschrijving. Aan geen van deze methodes zijn extra kosten verbonden. Bij een uitbetaling via Skrill en Neteller staat het geld het snelst op je rekening (uiterlijk binnen 24uur), bij Visa, Mastercard en en bankoverschrijving dien je enkele dagen te wachten. De klantenservice van Intertops is zowel bereikbaar via e-mail en live-chat en blinkt uit in Amerikaanse vriendelijkheid en goede service.

Intertops Conclusie

Er zijn weinig Amerikaanse Bet Sites die Nederlandse spelers accepteren. Intertops doet dit wel en dat is natuurlijk een plus. Wedders die zich registeren dienen er wel rekening mee te houden dat een Amerikaanse bookmaker betekent dat de focus ook met name op de Amerikaanse sporten ligt. Dit komt tot uiting in het wedden aanbod, de promoties en de quoteringen. Dit wil overigens niet zeggen dat je helemaal niet op Europese evenementen kunt wedden, zo kun je bijvoorbeeld prima op voetbal of tennis inzetten. Is Intertops een bookmaker die jou bevalt? Probeer het uit met een van de aantrekkelijke welkomstbonussen. Mocht je hulp nodig hebben van de support? Deze staan altijd vriendelijk voor je klaar!