weddenbonus nieuws

Gratis wedden bij Inter PSV : €50

Op dinsdag 11 december staat er met Inter Milan PSV Eindhoven de laatste wedstrijd van de groepsronde in de Champions League op het programma. Voor PSV valt er weinig te winnen in dit laatste duel, want ze zijn uitgeschakeld voor zowel de Champions League als de Europa League. Toch willen ze de eerste overwinning in de Champions League en de bijhorende miljoenen binnenhalen. Bookmaker LeoVegas heeft een mooie welkomstpromotie voor nieuwe Nederlandse klanten. Plaats een weddenschap van minstens 10 euro op dit duel op minimaal 1.80 odds en je krijgt een Free Bet ter waarde van maximaal 50 euro. Dit ongeacht het resultaat van de eerste wedstrijd.

Inter PSV Free bet 50 euro

Deze actie van LeoVegas is niet alleen van toepassing voor dit duel Inter PSV, maar voor alle evenementen die je op de site kan terugvinden. Om het duel Inter PSV toch interessanter te maken voor de neutrale toeschouwer, kan je dus best hier op wedden. Ongeacht of je bet winnend of verliezend is, je zal de Free Bet ontvangen. Als je bijvoorbeeld 100 euro wedt op winst voor PSV, dan kan je 1000 euro van de bet krijgen plus 50 als Free Bet. Deze Free Bet dien je dan binnen de 7 dagen in te zetten op een evenement naar keuze en dit maal speelt de notering geen rol. Hou er wel rekening mee, dat enkel de nettowinst zal uitbetaald worden. Als je een 50 euro Free Bet plaatst op een notering van 2.00 en je bet is winnend, dan zal je 50 euro op je account krijgen.

 

CL Inter PSV
© LeoVegas

 

Inter PSV Tips en noteringen

Schrijf je in bij een van de beste Bookmakers Nederland en geniet van de bonus. Deze bookmaker heeft een groot wedden aanbod, en dat merk je ook aan de subweddenschappen die mogelijk zijn op Inter PSV. Zo kan je bijvoorbeeld wedden op spelers die een assist of meerdere geven. Als je denkt dat de Vrij Stefan zal scoren en een minstens een gele kaart krijgt, dan heb je de notering van 41.00. Ook wedden via de app op Inter Milan vs PSV Eindhoven is perfect mogelijk. Wacht dus niet langer en schrijf je vandaag nog in bij LeoVegas.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
NAC Breda Vitesse: 2 x €25 Free Bets
volgend artikel
Club Atletico: €10 Free + Super odd of €250 bonus