weddenbonus nieuws

Krijg tot € 50 terug als Higuain scoort

Zondag 21 oktober staat de klassieker in de Serie A op het programma: Inter Milan ontvangt AC Milan. We kunnen momenteel niet echt van een topwedstrijd spreken, want AC Milan is ondanks alle inkopen slechts 10 in de competitie. Wel is dit altijd een geladen duel op het scherpst van de snee. Circus heeft voor deze wedstrijd een promotie, waarmee je tot 50 euro cashback kan krijgen. We leggen deze actie hieronder uit, geven een vooruitblik op de wedstrijd en vermelden ook de bonus voor nieuwe klanten.
 

Verloren weddenschap? Krijg tot € 50 terug

  • Log in op je account of registreer je account door hier op de button te klikken.
  • Wed voor min € 10 op Inter AC Milan – cash, prematch, enkel op 1/X/2.
  • Bevestig je deelname aan de promotie via het wedticket.
  • Als je bet verliezend is, moet je hopen op Higuain.
  • Als hij scoort, dan ontvang je je inzet terug tot max € 50.
  • Dit in de vorm van een Free Bet.

 
Deze promotie is enkel geldig met cash geld. Dus als je nog een bonus hebt, kan je dit niet gebruiken voor deze actie. Met een bonus bedoelen we de gratis € 5 die je krijgt bij het openen van je Circus account of de 5 euro gratis die je ontvangt bij het invullen van je telefoonnummer. Nieuwe klanten kunnen ook genieten van een Circus bonus tot maximaal € 250 aan Free Bets. Als je wilt wedden via mobiel, dan ben je bij Circus zeker aan het juiste adres, want ze hebben een eigen Circus App en dit voor zowel Android als iOS.

 

Circus.be Bonus

© Circus

 

Quoteringen Inter AC Milan

Ook bij andere bookmakers kan je gemakkelijk een goede Bookmaker Bonus terugvinden voor deze wedstrijd. Waar alle bookmakers het over eens zijn is dat Inter Milan de favoriet is in dit duel. Ze krijgen een odd van 2.39 voor winst, terwijl AC Milan een quotering krijgt van 2.98. Een gelijkspel levert dan weer 3.38 op. Als we kijken naar de onderlinge duels dan zien we dat Inter in eigen huis, de laatste 7 wedstrijden niet verloren heeft. Zowel Inter als AC hebben al een tijdje niet meer verloren, dus dit zal een gelijkopgaande wedstrijd worden. We verwachten dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen. Waag je kans en schrijf je in bij Circus.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Pak € 150 voor Corinthians Cruzeiro
volgend artikel
Wedden op PSV, Ajax & Feyenoord : € 50 voor jou