weddenbonus nieuws

Wed € 5 op België IJsland en krijg € 10 gratis

De Nations League begint voor de Rode Duivels met een treffen tegen IJsland. IJsland imponeerde de afgelopen jaren met hen voetbal, maar wat kunnen ze tegen de derde van het afgelopen WK. Betway heeft een goede actie voor deze wedstrijd. Plaats € 5 op de wedstrijd IJsland België en ontvang 10 euro gratis. We vertellen je hier meer over deze actie en geven een korte voorbeschouwing op België IJsland.

 

Betway €5 Gratis bij België IJsland

  • Registreer je account bij Betway door hier op de banner of foto te klikken.
  • Storten kan je doen via Bancontact, Visa, MasterCard, Neteller.
  • Plaats minstens een weddenschap van € 5 op België IJsland.
  • De minimale notering dient 1.50 te zijn.
  • Daarna ontvang je een Free bet van € 10.
  • Deze Free Bet is dan maximum 7 dagen geldig.

 

Ben je een nieuwe speler uit België, dan heb je ook recht op de Betway bonus van 100% tot €100. Als je voor minstens €100 stort, zal je de maximum bonus al ontvangen. Stort je 50 euro, dan ontvang je slechts 50 euro. Je kan daarna de bonus vrijspelen, door zesmaal je bonus in te zetten. De minimum bets dienen 1.75 als odd te hebben en je krijgt hiervoor 3 maanden de tijd. Dit is een heel lange termijn!

 

Betway Bonus
© Betway

 

Voorbeschouwing België IJsland

Volgens bookmaker Betway en de andere gratis wedden sites is België de favoriet om de drie punten te pakken tegen IJsland. Dit krijgt een notering van 1.20 voor de Rode Duivels. In het vorig duel in IJsland van twee maanden geleden, trok België aan het langste eind. Als je denkt dat IJsland voor de verrassing kan zorgen, levert je dit toch een notering op van 13.00. Maar wat we in de afgelopen matchen van de Rode Duivels hebben gezien, verwachten we dat je beter op de Rode Duivels kan wedden. Alle Voetbal bet sites volgen ook die visie. Schrijf je in bij Betway en wed op jouw favoriete team.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Zet in op Nederland Frankrijk en krijg exclusief €130
volgend artikel
Ladbrokes - verbeterde winstbedrag 200% tot € 100