weddenbonus nieuws

Darten: Wedden op Raymond van Barneveld

In onze zoektocht naar interessante sportevenementen om op te wedden, zijn we uitgekomen bij de Modus Icons of Darts Live League. Hier komen we ook Good-old Raymond van Barneveld tegenkomen!

 

Wat is de Modus Icons of Darts Live League?

Deze nieuwe dart competitie die uitsluitend online te volgen is, laat het beste van twee werelden zien. De dartshelden van weleer nemen het op tegen het jonge talent. Er wordt nu al gesproken van een legendarisch nieuw format omdat alle spelers vanuit hun eigen huis het tegen elkaar opnemen.  Door middel van een hoogwaardige webcam verbinding worden de wedstrijden live online gestreamd. Tussen 6 april en 2 mei zijn er elke maandag tot en met zaterdag wedstrijden in de Modus Icons of Darts Live League. Bovendien is dit geen eliminatietoernooi. Elke speler neemt het tegen elkaar op. Zo staan er dus een aantal prachtige wedstrijden voor je klaar tot 2 mei en zijn er prima odds te vinden bij de online bookmakers.

 

Wedden op Raymond van Barneveld, Mark Webster en Andy Jenkins

Dat het Modus Icons of Darts een interessante competitie is, komt niet alleen door de spannende opzet maar heeft natuurlijk ook alles te maken met de spelers die deelnemen. Na het officiële afscheid van Raymond van Barneveld eerder dit jaar zien we de Hagenaar nu toch opnieuw voor de prijzen spelen. Behalve vijfvoudig wereldkampioen Van Barneveld zien we ook Mark Webster, Andy Jenkins en Paul Nicholson terug bij de grote namen. Het Nederlandse talent Wessel Nijman die al langere tijd zeer hoge ooit is ook in dit toernooi op dreef. Bij Bet90 vind je nu goede odds voor dit toernooi en bovendien de altijd mooie Bet90 weddenbonus.

 

Wedden op raymond van barneveld Icons of darts
© Bet90

 

 

Wedden op Raymond van Barneveld die het opneemt tegen Andy Jenkins doe je nu met odds van 1.71 voor een overwinning van de Nederlander. Je krijgt een verdubbeling (2.0) van je inzet voor winst van Jenkins. Als je voor het wedden eerst wat meer over deze bookmaker wilt weten, lees dan zeker dan even onze Bet90 review door.

 

Wedden op darts met een goede bonus!

Inzetten op dit mooie en tegelijkertijd revolutionaire toernooi doe je natuurlijk niet zonder een lekkere bonus te pakken. Bij Bet90 word je met een welkomstbonus van 50% tot €100 op je wenken bediend. Met de code SPW100 hoef je alleen je bonusbedrag in te zetten op odds van 1.80 om de bonus te krijgen. Let wel op dat je niet met Skrill of Neteller stort omdat dit soort stortingen zijn uitgesloten van een bonus. Je bonus speel je vrij door je bonus bedrag vijf keer in te zetten op odds hoger dan 1.80! Mis deze mooie bonus geen moment en ga via de knop hieronder direct door naar Bet90.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Binnenblijven en wedden op Fifa
volgend artikel
Wedden op League of Legends deze week