weddenbonus nieuws

Arsenal – Bayern: ICC vriendschappelijke bekermatch quoteringen & risicoloze weddenschap

We tellen al af naar de aanvang van het nieuwe voetbalseizoen. Alle clubs zijn momenteel volop bezig aan de seizoensvoorbereiding en daar komen ook mooie vriendschappelijke wedstrijden bij. Het grootste evenement is sowieso de International Champions Cup, waarbij 12 ploegen op internationale gronden het onder elkaar uitvechten voor deze beker te winnen. Donderdag kunnen we de top match tussen Arsenal en Bayern beschouwen, waarbij we ook even een mooie € 30 risk free bet promotie kunnen bij aanbieden.

 

Arsenal – Bayern odds in de ICC

Het lijkt logisch om er vanuit te gaan dat Bayern favoriet is tegen het Londonse Arsenal. In vergelijking met de Duitsers hebben de Gunners een minder seizoen achter de rug met een vijfde plek in de Premier League. Bayern werd zelf op knappe wijze kampioen, met enkel Dortmund die tegenstand kon bieden. Maar goed, het is een vriendschappelijke partij en de meeste ploegen proberen hun ritme en spel nog terug te vinden. Het doel van deze competitie is om de motivatie van de spelers een beetje op te trekken via het aanbieden van een trofee in een grotere competitie sfeer. Wij kijken alvast uit naar de geweldige ICC competitie, die ondertussen al 7 jaar bezig is. De quoteringen inschatten is dan ook redelijk moeilijk, met niet te veel recente wedstrijden van belang waar de Bookmakers Nederland zich kunnen op richten. Hieronder tonen we even de quotes Arsenal – Bayern van Svenbet.

 

Quoteringen Arsenal Bayern: International Champions Cup 2019
© Svenbet

 

De Duitsers genieten dus duidelijk van een redelijk groot voordeel. Kunnen ze dit vertrouwen ook omzetten in een overwinning? Het mooie aan deze wedstrijd is dat je risk een freebet kan ontvangen van tot € 30! Dus zelfs al win je niet, krijg je toch nog je geld terug in geval van verlies. We gaan hieronder nog even dieper in over hoe deze risicoloze weddenschap juist werkt, en hoe je deze kan krijgen.

 

Wedden op Arsenal – Bayern met € 30 Risk Free bet

Als je nog geen klant bent van Svenbet, kan je hun geweldige Bookmaker bonus van 100% tot € 100 ontvangen! Maar laten we het eerder over de freebet hebben nu. Als je deze week een storting van minsten € 30 maakt en een bet van € 10 minstens plaatst kom je in aanmerking voor deze risk free bet promotie. Natuurlijk moet de bet die je plaatst op de wedstrijd Arsenal – Bayern zijn met odds van minstens 1.60. Als je hiermee klaar bent dan kan je na afloop van de wedstrijd in geval van verlies de customer service even contacteren (binnen 48 uur) om je gratis weddenschap te ontvangen.

 

Heb je de eerste weddenschap gewonnen in plaats van verloren? Prima! Er verandert dan niets, je behoudt gewoon de uitbetaling van de weddenschap die je kon plaatsen zonder enige risico. Het maximum bedrag dat je kan terugkrijgen is € 30, en enkel single, pre-match weddenschappen tellen mee. Vanaf het moment dat je de free bet ontvangt krijg je 7 dagen de tijd om deze bij Svenbet rond te spelen. Het enige waar je nog zal moeten op letten is dat je met de freebet enkel 10 keer de waarde van de gratis weddenschap kan winnen. Dus je kan best even nadenken over hoeveel de potentiele winsten van je free bet zijn voor je deze gaat inzetten. Registreren bij Svenbet voor deze geweldige actie kan via onderstaande link.

 

 

 

Over de auteur

vorig artikel
British Grand Prix - Kan Verstappen weer winnen in de F1 van Groot-Brittannië?
volgend artikel
Supercup Belgie: Racing Genk speelt tegen KV Mechelen met Super odds