weddenbonus nieuws

Gokken op Hull City Manchester United – Jouw begin naar € 1.200!

Vanavond staat het tweede treffen tussen Hull City en Manchester United op het programma in de halve finale van de League Cup (EFL Cup). De vraag is of Hull City een 0-2 achterstand goed weet te maken. Wat daarentegen geen vraag is, is dat dit duel jouw opstap naar € 1.200 bonus bij Bookmaker 24Bettle is! Wij leggen jou exact uit hoe jij profiteert.
 

Hoe krijg ik € 1.200 welkomstbonus bij 24Bettle?

  • Meld je allereerst aan via een van de 24Bettle Bonus Banners in dit artikel.
  • Maak een storting met bijv. Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, PaySafeCard.
  • Je ontvangt hierna direct een bonus van 100% tot een maximum van € 240.
  • Bij je 2e, 3e, 4e en 5e storting krijg je 50%, 40%, 30%, 20% en 10% bonus.
  • Dit telkens tot een bedrag van € 240, € 1.200 bonus in totaal wacht op jou!

 

24Bettle Bonus © 24Bettle

 

Uniek: Betaal je saldo nu naar wens vroegtijdig uit!

Bovenstaande bonus van 24Bettle is qua bonusbedrag van een hoogte die je nergens anders zult tegenkomen. De bijbehorende bonus voorwaarden zijn ook niet slecht. Je dient je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Beide is relatief gemiddeld. Ook de tijd van 30 dagen die je hebt om je bonus rond te spelen is niet slecht. Wat deze bonus echter ook uniek maakt is dat je ook wanneer je je bonus niet geheel hebt vrijgespeeld, over kunt gaan tot een uitbetaling. Graag lichten we dit toe aan de hand van een voorbeeld. Dit zodat je je Bookmaker Bonus totaal naar wens kunt benutten.
 

Voorbeeld van vroegtijd uitbetalen:

Stel je stort een bedrag van € 200. Dit betekent dat je hierna direct € 200 bonus ontvangt en een totaalsaldo van € 400 hebt. Je dient je stortingsbedrag en bonusbedrag 8x rond te spelen, wat in totaal een bedrag van € 3.200 is. Nadat je bijvoorbeeld € 2.400 hebt ingezet heb je aan 75% van de totale rondspeel voorwaarden voldaan. Als je nu wil uitbetalen, kun je je bonus ´afkopen´ tegen 75% van je totaalsaldo. Mocht je bijvoorbeeld een saldo van € 1.000 na je € 2.400 inzet kun je € 750 laten uitbetalen. Ideaal als je een mooie winst hebt maar graag voortijdig wilt uitbetalen! Probeer het ook uit en meld je nu aan via bovenstaande afbeelding of onderstaande banner. Veel succes en wedplezier!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nieuw: LVB Actie - Prima Welkomstbonus van 100% tot € 50!
volgend artikel
Gokken op Vitesse Feyenoord - Pak jouw Mr. Green cadeaus!