weddenbonus nieuws

Blijft FC Köln in de Bundesliga?

Het Duitse voetbalseizoen komt ook bijna ten einde. Er staat nog een wedstrijd op het programma en dat is de degradatie play-off tussen Holstein Kiel en FC Köln

 

Gaat Holstein Kiel voor de eerste keer de Bundesliga in?

De spanning stijgt in Duitsland. Nog een wedstrijd en dan weten we welke ploeg we volgend jaar in de Bundesliga zien. Voor Holstein Kiel kan het de eerste keer worden dat de ploeg zich op het hoogste Duitse niveau kan gaan begeven. Holstein Keil lijkt het vuur gevonden te hebben want eerder dit jaar behaalden ze ook al de halve finale van de DFB Cup, zelfs Bayern München werd verslagen. Holstein Kiel doet het grandioos onder Ole Werner, de 33-jarige oefenmeester. Om dit seizoen dan ook nog een goed gevolg te geven zal Holstein Kiel er alles aan doen om zaterdag Köln te verslaan of op een gelijkspel te houden.

 

Het leek er eerder al even op dat Kiel zou promoveren maar uiteindelijk was het toch Greuther Furth dat direct promoveerde. Nu is er nog een wedstrijd te spelen en dan is het duidelijk of Holstein Kiel voor het eerst in de Bundesliga te zien is volgend jaar. Ze staan met 1-0 voor. Of dat genoeg is volgens de bookmakers zien we zometeen.

Köln kan voor de zesde keer in tien jaar degraderen

De Bundesliga en FC Köln lijkt geen goede combinatie. De club bungelt constant tussen de tweede divisie en de Bundesliga. Elk seizoen dat Köln uitkomt in de Bundesliga lijken ze tegen degradatie te moeten vechten. Zo ook dit jaar. Na 34 wedstrijden ontliep Köln dan wel directe degradatie door in de laatste wedstrijd nipt te winnen, nu wordt er dus nog een play-off wedstrijd gespeeld.

 

Op de laatste Bundesliga speeldag was het Sebastiaan Bornauw die Köln nog hoop gaf door in de 86e minuut de winnende goal te scoren tegen het reeds gedegradeerde Schalke 04. Deze goal betekende dat directe degradatie werd voorkomen en er in twee wedstrijden wordt bepaald of Köln kan blijven in de Bundesliga. Ze mogen aan de bak want de eerste match werd thuis met 0-1 verloren. Nu is het zaak om op verplaatsing de puntjes op de i te zetten en er alles aan te doen om op het hoogste niveau te blijven. Na een rondje bij de sport bonus bookmakers zien we dat het bij Bingoal interessant is om op deze wedstrijd in te zetten.

 

degradatie playoff holstein kiel fc koln 29-05

 

© Bingoal

 

Wat zijn de odds voor deze wedstrijd?

Bij Bingoal zien we mooie hoge odds. FC Köln is hier favoriet. Je krijgt wel al 2.14 als je inzet op de nummer zeventien van de Bundesliga. Voor Holstein Kiel staat de odds voor winst op 3.20 terwijl een gelijkspel op 3.40 staat. Holstein Kiel heeft genoeg aan een gelijkspel. Toch lijk Köln de laatste weken wat geluk te hebben. Ze kunnen er zo maar vandoor gaan met een overwinning. Wil je eerst nog even onze Bingoal ervaring lezen dan kan dat natuurlijk. Anders kun je de link hieronder gebruiken om direct met deze odds in te zetten.

 

 

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Champions League finale tussen Manchester City en Chelsea
volgend artikel
België oefent in aanloop naar het EK tegen Griekenland op 1 juni