weddenbonus nieuws

Hogere quotering bij Betway voor Southampton

Vanavond staat er ons weer een mooie wedstrijd te wachten in de UEFA Europa league, Southampton neemt het op tegen het Deense Midtylland en wij bij weddenbonus vinden dat daar een mooie promotie bij hoort. Betway heeft naar ons geluisterd en geeft ons deze mooie promotie. Dit gecombineerd met de gratis weddenschap van Betway geeft ons sowieso weer wat wedpret.

Promotie

Waar het in deze wedstrijd om gaat en waarmee je de winsten kunt nemen is met een goal van Jay Rodriguez en Southampton dat vanavond de winst in ontvangst mag nemen.

 

jay rodriguez © Betway

Statistieken

Op 20 Augustus hebben beide teams elkaar al eens tegengekomen en toen was het eindresultaat een gelijkspel 1-1. Als we dan kijken naar de laatste 3 wedstrijden zien we dat Midtylland drie keer na elkaar gelijkspellen heeft behaald wat toch wel opmerkelijk is.

Southampton heeft 23 Augustus ook nog een gelijkspel gezien tegen Watford met een eindresultaat van 0-0, ze hebben een iets mindere periode nu achter de rug wat ons laat denken dat ze vanavond toch wel alle energie in een winst moeten steken aangezien ze wanneer ze vanavond niet weten te scoren ze niet door mogen.

Conclusie

Wetende dat Southampton alle energie zal moeten steken in deze wedstrijd aangezien ze anders niet verder mogen gaan denken wij persoonlijk dat deze weddenschap met een quotering van 5.00 toch wel een mooie weddenschap is, we zouden dan toch zijdelings van deze verhoogde quotering ook nog wel een andere weddenschap neerzetten op onder 2,5 goals aangezien we toch in het achterhoofd spelen dat wanneer onze weddenschap niet slaagt we toch een deel van onze inzet terug ontvangen.

Een voorbeeld van onze 2 weddenschappen zou zijn:

  • 25 Euro op winst voor Southampton met Jay Rodriguez dat een goal maakt tegen een Quotering van 5.00
  • 50 Euro op onder 2,5 goals tegen een quotering van 1.65

Mocht onze basis weddenschap dan toch nog falen hebben we toch alvast onze inzet terugverdiend.

Over de auteur

vorig artikel
Nieuwe bookmaker in het aanbod: Bingoal
volgend artikel
Wordt miljonair bij Betsson