weddenbonus nieuws

Wedden op Hoffenheim – Wolfsburg 15-02-2020

Een heerlijke Duitse wedstrijd tussen twee middenmoters. Hoffenheim neemt het op zaterdag op tegen Wolfsburg en wilt winnen na de verloren partij tegen Freiburg vorige week.

 

Hoffenheim heeft zicht op Europees voetbal

De zevende plaats geeft nog geen recht op de kwalificatiewedstrijden voor de Europa League maar de zesde plek doet dat wel. Op die zesde plek staat nu Bayer met twee punten verschil.  De zesde plaats lijkt dus binnen handbereik en Hoffenheim zal daar vol voor strijden tegen Wolfsburg. De laatste vijftien wedstrijden kwam het slechts één keer voor dat Hoffenheim niet wist te scoren. Tegelijkertijd kreeg het in de laatste zes wedstrijden ook elke wedstrijd een tegengoal tegen. Het zal geen makkelijke wedstrijd worden voor Hoffenheim want het mist maar liefst vijf spelers door blessures. Hiertussen zitten ook twee keepers. Zowel Alexander Stolz als Oliver Baumann lijken de wedstrijd tegen Wolfsburg te moeten missen. Ook Dennis Geiger, Sargis Adamyan en de al langer geblesseerde Ishak Belfodil zitten niet bij de selectie tegen Wolfsburg. Kopzorgen dus voor coach Alfred Schreuder. Verwachten de bookmakers ondanks deze blessures toch een overwinning van Hoffenheim? We hebben een bookie gevonden met een mooie stortingsbonus die we zo uitgebreid toelichten.

Wolfsburg niet in goede vorm

De laatste weken draait het niet lekker bij Wolfsburg. Uit de laatste zes wedstrijden wist Wolfsburg slechts vijf punten te pakken. Wolfsburg speelde de laatste wedstrijd tegen Fortuna gelijk en won weliswaar nog van Paderborn. De wedstrijden tegen Hertha en Köln gingen verloren. Eintracht Frankfurt staat op hetzelfde aantal punten als Wolfsburg maar heeft de negende plaats te pakken. Het verschil met Freiburg dat op de achtste plats staat is al vier punten. Wolfsburg lijkt het dus voorlopig te moeten doen met de negende of tiende positie. Union Berlin staat 11e met 2 punten achterstand op Wolfsburg. Het worden dus nog spannende weken voor Wolfsburg. Toch lijkt de ploeg van Oliver Glasner Europees voetbal volgend seizoen te kunnen vergeten.

 

hoffenheim wolfsburg odds bundesliga
© Meridianbet

 

Wie is volgens Meridianbet de favoriet voor de winst?

Het zal een spannende wedstrijd worden en als we bookmaker Meridianbet geloven spant het er nog om wie deze wedstrijd gaat winnen. De odds liggen erg dicht op elkaar. Toch zien we een heel klein voordeel voor de thuisploeg Hoffenheim. Een overwinning van Hoffenheim levert nut 2.50 op. Voor winst van Wolfsburg krijg je nu 2.70 wat net iets hogeren is. Voor een gelijkspel staan de odds op 3.55. Terwijl wij de kans groot achten dat de wedstrijd nog in een gelijkspel kan eindigen vind je hier toch de hoogste odds voor terug. Vergeet ook de Meridianbet bonus niet!

Met deze bonus krijg je €200% tot een bedrag van €100. De rondspeelvoorwaarde van deze bonus is slechts driemaal op odds van 1.50 of hoger. Belangrijk om te weten is dat dit van toepassing is op combinatieweddenschappen van 4 selecties of meer met odds groter dan 1.50 per selectie. Je krijgt hier wel 90 dagen de tijd voor. Speel jij graag combinatieweddenschappen? Dan is deze promotie echt iets voor jou, klik dus snel op de link om direct door te gaan naar Meridianbet.

 

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hans heeft het meeste kennis over voetbal, ook is wielrennen en F1 perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Koploper Brugge speelt tegen Waasland Beveren. Pak nu de beste odds!
volgend artikel
Mooi voetbal in België: Antwerp tegen Charleroi