bet365 nieuws

Wedden op Heerenveen – Feyenoord op woensdagavond

#Ad – Nog een paar dagen voor de winterstop begint. In de Eredivisie is er nog één. Op de laatste speeldag is Heerenveen- Feyenoord misschien wel de mooiste wedstrijd. We hebben er dan ook mooie odds bijgevonden.

Verschil tusen Heerenveen en Feyenoord is elf punten

Heerenveen won dit weekend de zwaarbeladen derby van Cambuur terwijl Feyenoord van Ajax verloord in de Klassieker. Het verschil tussen beide ploegen was dus groter voor het weekend maar is inmiddels drie punten kleiner. Heerenveen staat negende met 25 punten en Feyenoord staat nog op de derde plek. Friezen hebben al zeven wedstrijden op rij niet meer verloren. De vorige keer dat er een club te sterk was voor Heerenveen was op 30 oktober 2021. Toen stapte Vitesse als winnaar van het veld. Nu is het ook weer niet zo dat Heereveneen alleen maar wint. Integendeel. Er wordt namelijk redelijk vaak gelijk gespeeld. Tegen NEC, PSV en Sparta kwam Heerenveen niet verder dan het delen van de punten.

Henk Veerman toonde tegen Cambuur aan hoe belangrijk hij voor de Friezen is en scoorde zowel de openingstreffer als de winnende goal. Hoewel Heerenveen al even niet meer verloren heeft, is het nog maar de vraag of ze favoriet zijn tegen Feyenoord. Er zijn wat spelers geblesseerd bij Heerenveen, maar het meerendeel van de selecite is fit en niet geschorst. Johnny Jansen kan dus met zijn sterkste opstelling beginnen. Wat de kansen volgens de betting sites zijn, lees je nadat we Feyenoord hebben besproken.

Is Feyenoord de klap van de klassieker te boven?

Feyenoord  – Ajax was voor de algemene fan al niet om aan te gluren, maar voor Feyenoord fans moet het nog veel ergere zijn geweest. Niet alleen kwam Ajax op voorsprong door een eigen goal, Feyenoord lukte het niet om te scoren en na een goal van Tadic vanaf elf meter viel het doek definitief voor de Rotterdammers. Feyenoord staat nu drie punten achter Ajax en vier punten achter PSV. Ook vloog Feyenoord na een zware wedstrijd uit de beker en dus was het een dramatische week. 

Arne Slot mist tegen Heerenveen in ieder geval Sinisterra, Hall en Gernot Trauner en moet dus opnieuw improviseren. Gaat het de Rotterdammers lukken om na twee nederlagen weer eens te winnen? Opnieuw punteverlies kan dramatisch uitpakken aangezien PSV en Ajax een relatief makkelijk programma hebben. We pakken de odds erbij. Van de beste bookmakers Nederland hebben we Bet365 geselecteerd als bookmaker.

Bet365 odds bij Heerenveen - Feyenoord
©Bet365 – 21/12/21 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Wedden met de beste odds op deze wedstrijd

Bij Bet365 komt uit wat we eigenlijk al verwachtten. Feyenoord is in Friesland favoriet tegen Heerenveen. Voor wedden op een overwinning van de Rotterdammers krijg je anderhalf keer je inleg. Winst van Heerenveen staat hier op 6.50 en een gelijkspel staat in het midden met 4.20. Dat zijn mooie odds en zeker met de huidige resultaten van Feyenoord is het nog maar de vraag of Feyenoord Heerenveen kan verslaan. Vergeet niet om de Bet365 review door te lezen en zet nog snel in via onderstaande link.

Over de auteur

Erik de Kort schrijft al sinds 2017 voor weddenbonus.com hij weet inmiddels alle ins en outs over sportweddenschappen. Hij heeft het meeste kennis over voetbal, maar ook is wielrennen en F1 passen perfect in zijn straatje. Hij schrijft wekelijks artikelen over diverse belangrijke wedstrijden en weet daarbij alle promoties van bookmakers met een Nederlandse licentie erbij te betrekken.

vorig artikel
Wedden op de Klassieker: Feyenoord - Ajax
volgend artikel
Wedden op FC Utrecht- FC Twente 22-21-2021