weddenbonus nieuws

Nederland – Zweden – De leeuwinnen in de halve finale WK vrouwen!

Na een makkelijke overwinning tegen Italie ligt de weg naar de finale helemaal open voor onze Nederlandse dames. Kunnen ze de lijn opnieuw doortrekken in de halve finale match Nederland – Zweden? Kijk ook eens naar de 24bettle bonus waar je via ons exclusief € 120 krijgt bij je eerste storting! Dit artikel gaat over de halve finale – Ga hier voor het recente artikel  over WK vrouwen Finale

 

Nederland – Zweden: odds en wedstrijd voorbeschouwing

Als je zaterdag naar de kwartfinale wedstrijd keek dan zag je een Nederland dat in vorm zat. De eerste helft verliep redelijk traag, maar vanaf de tweede helft zag je een volledig ander Nederlands team. Miedema en Van Der Gragt scoorden de twee doelpunten laat in de match. Kijk hieronder even naar de Nederland Zweden odds bij de Bookmakers Nederland en daarna gaan we nog dieper in over deze wedstrijd.

 

 

Nederland - Zweden quoteringen wereldbeker vrouwen
© 24Bettle

 

Nederland is dus opnieuw weer de favoriet. Met quoteringen van 2.19 voor winst ziet het er heel goed uit. De Zweden wonnen verrassend hun wedstrijd tegen Duitsland met een nipte 2-1 eindstand. De Duitsers waren één van de grote favorieten op dit toernooi, dus de uitschakeling komt voor vele fans aan als een teleurstelling. Het verloop van de wedstrijd ging voornamelijk wel in het voordeel van Duitsland. Er zat veel meer controle op de match vanuit de Duitse hoek Als je even naar de statistieken kijkt dan zie je dat zo. Met 64% balbezit, veel meer passes die dan ook beter aankwamen, en nog eens meer corners ook. Toch kon Zweden de overwinning pakken. Wat denk jij over de Nederland – Zweden kansen? Als je zelf een gokje wilt wagen kan je ook wedden via de beste Bookmakers iDeal.

 

Halve finale Nederland Zweden met € 120 bonus

Wil je zorgen voor wat extra opwinding bij de halve finale tussen Nederland en Zweden? Kijk eens bij 24Bettle en pak hun fantastische bonus van € 120! Het mooie hieraan is dat dit een exclusieve samenwerkingsdeal is tussen ons en de 24Bettle sportsbook. Je zal dit verbeterde aanbod dus nergens anders terugvinden.

  • Registreer je via onze link voor het exlusief aanbod
  • Je eerste storting tot € 120 krijgt 100 match bonus
  • Om de bonus rond te spelen zal je 5 maal je storting + bonus moeten rondspelen
  • Dit hoeft allemaal binnen de 30 dagen te gebeuren
  • Als extra cadeau krijg je nog eens een € 5 zonder storten bonus
  • Even oppassen wel, je mag slechts 30% van je totale balans wedden op een enkele wedstrijd tot je de bonus hebt rondgespeeld. Lees dus goed de terms & conditions even door.

Wij kozen deze bonus allereerst omwege van de mooie voorwaarden. De tweede reden gaat meer om de hoogte van het bonus bedrag en percentage. Als je even rondkijkt bij de bookmakers dan kan je wel zien dat dit één van de betere aanbiedingen op de markt is.

 

 

Laatste match informatie halve finale Nederland WK vrouwen

Wat denk jij dus over deze wedstrijd? Geloof je in een finale plaats van de Nederlandse Leeuwinnen? Indien de kwalificatie voor de Finale gaat lukken, wie komen we dan tegen? De andere twee halve finalisten zijn Engeland en de VS. Deze twee landen waren toevallig allebei één van de grotere favorieten voor een WK winst. Nederland heeft dus sowieso een beetje geluk met de loting gekregen door deze te ontwijken. Engeland speelt dinsdagavond tegen Amerika om 21:00 s’avonds, en Nederland volgt de dag erna ook om 21:00 tegen Zweden. Mis deze wedstrijd dus zeker niet, en mis ook je 24Bettle bonus niet!

 

Over de auteur

vorig artikel
Wedden op F1 Oostenrijk met een geweldige € 120 bonus!
volgend artikel
Fantastische Circus promotie - Wimbledon Time