Belangrijke Informatie

Guts accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Voor Nederlandse en Belgische wedders zijn er gelukkig andere opties voor handen! Ben je op zoek naar de Beste beschikbare Welkomstbonussen en tevens direct de perfecte Bookmaker? Kies onderstaande een alternatief en wed plezierig en voordelig!

Guts Logo Large
© Guts

Guts Review & Ervaringen

Guts is inmiddels alweer bijna 5 jaar actief als bookmaker en heeft in deze jaren vele licenties verkregen wat de betrouwbaarheid alsmaar aantoont. Het verwelkomt sinds enige tijd ook Nederlandse klanten en stimuleert dit door iDeal aan te bieden. Wat het nog meer voor jou in petto heeft lees je in onderstaande Guts Review. Update: Guts accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Op zoek naar een alternatieve bookmaker met direct een geweldige bonus? Klik dan nu onderstaand!

Guts Account maken en Geld Storten

Nadat je op een van de Guts buttons hebt geklikt kom je op de Guts website met onze exclusive aanmeldbonus. Hier kun je op ´Open new account´ klikken en je gegevens invullen. Gelijk erna kun je overgaan tot het maken van een storting. Hierbij heb je de keuze tussen iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafeCard en een bankoverschrijving. Aan geen van deze methodes zijn kosten verbonden.

Guts Welkomstbonus en Promoties

Bovenstaand heb je meer informatie kunnen vinden over de exclusieve welkomstbonus waar je bij Guts van kunt genieten. Naast deze welkomstbonus zijn er helaas weinig wedgerelateerde promoties. De meeste promoties richten zich op casino en poker. Wel profiteer je dagelijks van verhoogde quoteringen. Elke dag kiest Guts een voetbalduel uit waarbij het 60 minuten voor aanvang de quoteringen verhoogt. Welke wedstrijden er geselecteerd zijn, vind je op de promotiepagina van Guts terug.

Guts Stortingsbonus
© Guts

Guts Wedden Aanbod en Mobiel Wedden

Met 22 verschillende sporten waar je op kunt wedden is het wedden aanbod bij Guts enigszins beperkt. Ook gemiddeld zo´n 70 selecties voor voetbalwedstrijden valt ietwat tegen. Wel is het positief dat je naast sporten ook op andere evenementen kunt wedden zoals politiek, e-Sports en entertainment.

Guts Quoteringen en Limieten

De quoteringen van Guts zijn van een prima niveau. Met een quoteringen marge die rond de 5% ligt vindt het zich in een prima positie ten opzichte van andere bookmakers. Ook limieten zul je nagenoeg niet tegenkomen bij Guts. De weddenschappen die je dus kunt plaatsen zijn zeer voordelig!

Guts Uitbetaling en Contact

Guts biedt naast veel stortingsopties ook veel uitbetaalopties. Zo kun je kiezen voor een uitbetaling via Skrill en Neteller maar ook een terugstorting naar je Visa/Mastercard en een bankoverschrijving is mogelijk. Bij Skrill en Neteller staat het bedrag nagenoeg direct op je rekening, bij Visa/Mastercard en een bankoverschrijving kan dit enkele werkdagen in beslag nemen. Contact opnemen met Guts kun je via e-mail maar ook via de live chat. Hierdoor ben je vaak snel van een antwoord voorzien.

Guts Conclusie

Guts is een prima bookmaker met een prima website maar heeft wel nog enige verbeterpunten die het kan doorvoeren. De verbeterpunten liggen met name in de aangeboden promoties en de grootte van het wedden aanbod. Daarentegen is het wel zo dat de evenementen waar je op kunt wedden gunstige quoteringen kennen en dat je ook niet snel met limieten te maken krijgt. Ook de randvoorwaarden met de vele betaal- en uitbetaal opties zijn uitstekend naast de goede klantenservice. Al met al genoeg redenen om Guts nu zelf uit te proberen. Update: Nederlanders en Belgen kunnen helaas zich niet meer aanmelden bij Guts. Benieuwd naar een goed alternatief? Klik dan onderstaand!