weddenbonus nieuws

Wedden op Groningen Twente en pak 50% extra

De eerste ronde van de KNVB gaat vandaag van start met enkele leuke affiches. Betfirst heeft een promotie waarbij je tot 50% extra winst kan nemen bij combinatie weddenschappen. Voor deze actie en ronde hebben we de wedstrijden van Groningen Twente en die van Utrecht Maastricht gekozen. Maar je kan ook wedden op andere wedstrijden. Hieronder zullen we deze actie bespreken en kijken we vooruit naar beide duels. Bovendien is er ook nog een welkomstbonus van 100% tot €200 voor nieuwe wedders uit België en Nederland.
 

Nieuwe spelers krijgen 100% tot € 200

  • Maak een account aan bij BetFirst door hier op de banner te klikken.
  • De max bonus verkrijg je door minstens € 200 te storten.
  • Dit kan via Bancontact, iDeal, Visa of Mastercard.
  • Vrijspelen kan door tweemaal je bonus en storting in te zetten.
  • De min notering dient 1.40 te zijn.
  • In totaal krijg je 30 dagen de tijd om hierin te slagen.

 

Bonus Betfirst © BetFIRST

BetFIRST Combo: + 50% winst

Zowel de Betfirst bonus als de combo Betfirst is beschikbaar voor Nederlanders en Belgen. Als je deze promotie wenst te gebruiken, kan je zowel op de Nederlandse Beker (KNVB) of op de Beker van België wedden. Alle weddenschappen van 1.25 tellen mee voor de combo weddenschappen. Zodra je 5 selecties selecteert, krijg je al meer winst. Bij 5 evenementen, krijg je 7% extra. Bij 10 sportweddenschappen bonus zonder storting, bedraagt dit al 25% en bij 15 selecties, zit je aan de maximum van 50%. Belangrijk om te vermelden is dat je maximaal 10.000 euro kan winnen via deze promotie. Betfirst is een van de beste bookmakers voor Nederlanders en Belgen.

 

Voorbeschouwing Groningen Twente

Met odds van 1.51 is Groningen de favoriet in dit duel tegen gewezen topclub Twente. Nochtans is de reeks van Groningen allesbehalve goed te noemen. Er werd al drie keer op rij verloren en de laatste drie thuiswedstrijden werd er ook verloren. Eenmaal konden ze winnen en dat was op bezoek De Graafschap. Maar in de beker moeten ze zich herpakken en dit tegen Twente. In de laatste zes wedstrijden verloor Twente slechts eenmaal. Van Betfirst krijgen ze een odd van 5.20. Utrecht speelt thuis tegen Maastricht en hier is er een notering van 1.24 voor Utrecht en 8.25 voor Maastricht. Utrecht heeft in hun laatste 4 wedstrijden niet gewonnen, terwijl Maastricht geen van zijn laatste 4 uitwedstrijden heeft verloren. Er zijn dus zeker kansen voor Maastricht. Wat denk jij?

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
WK Wielrennen Gokken - Pak nu € 5 gratis en € 500 bonus!
volgend artikel
Krijg € 10 Risk Free Bet voor Liverpool Chelsea!