12:06 uur

Gratis 50% extra winst op correct score bet bij 18Bet

In de gehele maand december pakt bookmaker 18Bet uit met de Correct Score Mania. Als je een weddenschap van tenminste € 10 plaatst op een correct score weddenschap geeft 18Bet je 50% extra winst tot een bedrag van maar liefst € 100. Het maakt hierbij niet uit op wat voor een soort sportevenement deze weddenschap is. Naast deze promotie kent 18Bet ook verschillende andere interessante bonussen.

 

Correct Score Mania bij 18Bet

De winst op alle weddenschappen op een correct score met een minimum inzet van € 10 wordt door 18Bet met 50% verhoogd met een maximum van € 100. Het enige dat je dient te doen is nadat je je inzet hebt geplaatst een e-mail te schrijven naar csd@18bet.com met de vermelding van je weddenschap. Als je weddenschap gewonnen gaat, ontvang je binnen 48 uur je bonus. De bonus dien je vervolgens 6 maal in te zetten op sportevenementen met een minimum quotering van 1,80. Per weddenschap wordt een maximum van € 25 meegerekend als rondspeelbedrag. Je hebt hiervoor 10 dagen de tijd. Naast deze speciale promotie voor bestaande klanten kent 18Bet ook verschillende aantrekkelijke welkomstpromoties voor nieuwe klanten.

 

18Bet Correct Score Mania
© 18Bet

 

Exclusief weddenbonus.com aanbod: 100% stortingsbonus tot € 50 bij 18Bet

18Bet heeft een 18Bet eerste stortingsbonus van 100% tot € 50 voor je klaarliggen. Je dient je stortingsbedrag en bonusbedrag zesmaal rond te spelen tegen quoteringen van 1,80 of hoger. Normaliter heb je hiervoor 21 dagen de tijd. Registreer je je echter nu via onze website dan krijg je hier 60 dagen de tijd voor. Door het rondspelen van een bedrag van € 600 in 60 dagen maak je dus al gebruik van de volledige bonus.

 

Cashback bonus tot een maximum bedrag van € 300!

Speciaal voor de wedders die graag combinatieweddenschappen spelen heeft 18Bet een 18Bet cashback bonus tot een maximumbedrag van 300 euro! Afhankelijk van de hoeveelheid wedstrijden die jij in je combinatieweddenschap toevoegt krijg je een percentage van je inzet terugbetaald als de weddenschap verloren gaat. Dit is een van de vele promoties die deze bookmaker aanbiedt. Extra interessant is dat dit een bookmaker voor Nederlanders, Belgen en Luxemburgers is. Ook mobiel wedden is mogelijk met een bonus.

 

Mobiele cashback bonus van € 15 bij 18Bet

Speciaal voor de gokkers die graag via een mobiel apparaat hun weddenschap plaatsen heeft 18Bet een 18Bet mobiele weddenschap bonus klaarliggen. Je zet een bedrag van € 15 in tegen een quotering van 1,80 of hoger en als deze verloren gaat ontvang je € 15. Deze zet je vervolgens 8 maal opnieuw in en je bonus is vrijgespeeld. Bookmaker 18Bet heeft kortom een verscheidenheid aan bonussen en dit maakt het registeren extra interessant. Registreer je onderstaand, profiteer van de eerste stortingsbonus en speel onder andere mee voor de gratis winstverdubbeling met de Correct Score Mania.

Claim de bonus! Meer informatie