20:14 uur

Gratis weddenschap bij rood

In de meeste landen zal rond de kerstdagen de bal stil liggen. Maar hét voetbal land van de wereld pakt het anders aan. In Engeland wordt tweede kerstdag gewoon gevoetbald. En wat voor voetbal. De smaakmaker van de kerst zal Manchester City – Liverpool FC zijn! Rondom deze en twee andere wedstrijden heeft    Titanbet een opmerkelijke cashback actie opgezet. Mocht er tijdens de reguliere speeltijd een rode kaart vallen, dan verkrijgt u uw volledige inzet, met een maximum van € 25, volledig terug.

 

Red card 2
© by Titanbet

 

Voor deze weddenschap geldt dat het minimale bedrag van inzet € 1 dient te bedragen, er is geen maximum gesteld door   Titanbet . Met een maximale uitkering van € 25 lijkt het verstandig hier onder te blijven. Het meerdere zal immers niet worden uitgekeerd. Voor de verkregen weddenschap gelden geen eisen. De enige eis die gesteld wordt is dat het met een daadwerkelijk gestort bedrag moet worden afgesloten. Er kan daardoor geen bedrag verkregen uit de    welkomstbonus van Titanbet worden gebruikt.

 

De wedstrijden waarop de actie van Titanbet betrekking heeft zijn, zoals genoemd, Manchester City – Liverpool FC, Hull City – Manchester United en tot slot West Ham – Arsenal. Wordt er ingezet op de correcte score, eerste- of laatste doelpuntenmaker of de rust- en eindstand, dan kan de rode kaart actie worden gebruikt en wordt de kans op slagen nog weer wat groter! Naast de rode kaart actie van Titanbet zijn er tal van andere bookmakers die een vergelijkbare bonus aanbieden. Deze is    hier te vinden.