weddenbonus nieuws

Gratis live weddenschap bij Ladbrokes na wedden op tennis

Online bookmaker Ladbrokes gooit er weer een extra wed bonus tegenaan en deze week is dat een bonus voor wedden op tennis. De hele week tot en met zondag kan je wedden op tennis en als bonus krijg je dan een gratis weddenschap voor een live wedstrijd. Een kleine, maar goede bonus die je makkelijk kan krijgen.

Ladbrokes tennis promotion
© by Ladbrokes


Wed bonus voor Key Biscayne tennis

De wed bonus krijg je door een meervoudige weddenschap met minstens 3 voorspellingen uitsluitend voor tennis te spelen. De minimale quotering voor je meervoudige weddenschap is 1.30 dus dat is makkelijk te halen. Je krijgt daarna een voucher van 5 euro voor een gratis live weddenschap.

Je kan de meervoudige weddenschap plaatsen op alle mogelijke tennis toernooien die Ladbrokes al aanbiedt. Dus ook Roland Garros, Wimbledon en Davis Cup kan je al op inzetten, het hoeft niet per sé op Key Biscayne te zijn.

Ladbrokes wed bonus voor nieuwe klanten

De tennis bonus is voor iedereen, nieuwe en bestaande klanten. Als je nog geen account hebt dan krijg je van Ladbrokes ook nog een welkomstbonus tot een maximum van 100 euro. Lees alles over de Ladbrokes welkomstbonus.

Over de auteur

vorig artikel
88e minuut garantie bij 888Sports
volgend artikel
Wedden op Nederland en België bij Circus.be