weddenbonus nieuws

Gratis gokken als Kerstgeschenk

De feestdagen staan voor de deur en natuurlijk hebben we ook een klein kerstcadeautje voor alle bezoekers van weddenbonus.com. Voor iedereen die van wedden houdt staat er een kleine wed bonus klaar bij bookmaker BetFirst. Als je via onze site naar BetFirst gaat, dan krijg je meteen 5 euro gratis bij je registratie.

BetFirst bonus promo

© by BetFirst

BetFirst no deposit bonus

De BetFirst no deposit bonus is 5 euro gratis speel tegoed dat je meteen krijgt als je een account aanmaakt. Je hoeft verder niets te doen en dus ook niet eerst te storten om deze bonus te ontvangen. Het bonus bedrag is verder aan dezelfde voorwaarden verbonden als alle andere bonussen van BetFirst. Lees meer over de welkomstbonus en de no deposit bonus van BetFirst. Deze no deposit bonus was een tijdelijke actie en is verlopen, de reguliere welkomstbonus is nog wel beschikbaar.

NetBet bonus code voor welkomstbonus

We hebben nog een goede bonus code voor je in de aanbieding. Deze is voor de bookmaker NetBet. Met de bonus code WELCOME50 ontvang je een wed bonus van 50% tot een maximum van 50 euro bij je eerste storting. De eerste storting en de bonus hoef je maar 6 keer rond te spelen tegen een quotering van 1,60. Lees meer over de NetBet bonus.

Fijne feestdagen en veel wed plezier

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen en veel plezier met je weddenschappen deze week. Hoewel de Eredivisie natuurlijk stil ligt kan je nog steeds op de Premier League wedden.

Over de auteur

vorig artikel
De top 3 eerste storting bonussen
volgend artikel
Goede wed bonussen voor 2015