weddenbonus nieuws

Grand Prix Frankrijk – Wedden met € 200 bonus

Zondag is het weer zover, de Grand Prix Frankrijk zorgt weer voor veel wedden plezier. Op het Circuit Paul Ricard kan je deze waanzinnig snelle motorsport opnieuw bewonderen. Wie wint ditmaal de Franse Formule 1 etappe? Gokken op Grand Prix Frankrijk F1 kan via BetFIRST

 

Grand Prix Frankrijk wedden en quoteringen

Laten we het allereerst even hebben over waar en hoe je kan wedden op de Grand Prix Frankrijk zowel als de quoteringen hiervoor. Mercedes staat momenteel nog altijd volop aan kop met zowel Lewis Hamilton als Valtteri Bottas. De nummer 3 van Ferrari is Sebastian Vettel, die ondertussen al liefst 60 punten achterstaat op de leider. Het lijkt dus hoogstwaarschijnlijk dat de formule 1 winst dit seizoen naar Mercedes zal gaan. Kijk ook eens naar de beste opties voor welkomstbonus voor nog meer wedden opties.

 

F1 quoteringen Frankrijk Grand Prix
© BetFIRST

 

Ook op het F1 Frankrijk circuit is het team van Mercedes zoals je kan zien dus opnieuw weer de grote favoriet. Als alles zonder problemen loopt dan zien we meer dan waarschijnlijk weer Lewis op plaats 1 vergezeld door collega Bottas. Gokken op Mercedes lijkt dus meer en meer een zekerheid voor succes te worden. De outsiders voor deze race die misschien nog weerstand kunnen bieden? Enkel uit de hoek van het Italiaanse Ferrari verwachten we nog iets. Zowel Sebastian Vettel als Fransman Charles Leclerc krijgen ook nog wat vertrouwen van de beste online bookmakers.

 

Wedden op GP Frankrijk met de € 200 BetFIRST bonus

Wil je deze zondag nog meer genieten van de GP Frankrijk dan kan je wedden via de ongelofelijk sterke BetFIRST welkomtbonus van 100% tot € 200. Dit aanbod is enkel beschikbaar voor nieuwe klanten en kan je meteen krijgen door onderaan op de link te klikken en over te gaan tot een storting na registratie. De bonusvoorwaarden zijn één van de beste op de gehele markt als je het aan ons vraagt.

  • Enkel 2 keer je storting en bonusbedrag inzetten om rond te spelen
  • Odds van 1.40 of meer tellen mee, wat best wel aan de lage kant is
  • Je krijgt zolang je wilt om aan de bonus voorwaarden te voldoen

Buiten deze sterke bonus is BetFIRST ook gewoonweg een heel goede bookmaker. De quoteringen liggen heel goed, je kan storten met een hoop middelen zowel als Bancontact en iDeal zelfs. En tot slot sponsoren ze een aantal echte clubs ook wat hen nog net iets meer betrouwbaar maakt dan andere minder bekende bookmakers.

 

Slot informatie over Grand Prix Frankrijk Formule 1 parcours

Historisch gezien heeft Michael Schumacher het meeste keer de Grand Prix Frankrijk Formule 1 gewonnen. Met 8 overwinningen in totaal staat hij nog altijd op kop in het oudste F1 parcours ter wereld. Dit record gaat niet snel verbroken worden, want geen enkele hedendaags actieve piloot komt zelfs in de buurt. De race was zelfs een tijd niet meer in het F1 circuit beschikbaar wat natuurlijk niemand helpt. Sinds 2008 is dat gelukkig terug het geval. Na lange onderhandelingen besloot Ecclestone om terug te keren naar het Circuit Paul Ricard.

 

Wacht jij ook vol spanning af naar zondag? Neem de BetFIRST bonus en ga nu inzetten op F1!

Over de auteur

vorig artikel
Wereldbeker voetbal voor vrouwen met € 100 bonus
volgend artikel
Gekke weddenschappen die je vandaag al kan plaatsen