weddenbonus nieuws

Gokken op Formule 1 Australie met Geweldige Odds!

Voor alle Nederlanders die willen wedden op Formule 1! 888Sport heeft een unieke promotie voor nieuwe klanten. Je bent nog geen klant bij 888Sport? Aarzel dan niet en profiteer van deze hoge noteringen. Winst voor Hamilton in de Australische GP staat genoteerd op 8.0. Zijn Finse teamgenoot Bottas heeft een notering van 26.0 en de Nederlandse hoop Verstappen staat op 34.0. Hoe jij kan genieten van deze hoge odds, leggen we hieronder uit. Tenslotte geven we een korte voorbeschouwing op de start van de Formule 1 en de Grote Prijs van Australie.
 

Hoe profiteer ik van deze hoge odds?

  • Klik hier op een van de 888Sport banners en open een account.
  • Maak een storting van tenminste €10 via bijv iDeal, Visa, PayPal, Mastercard.
  • Wed voor min. €10 pre-match op Hamilton @1.55, Bottas @8.00, Verstappen @13.0
  • Als je wint, worden de reguliere odds omgezet in hogere noteringen.
  • Als je wint, ontvang je je inzet en reguliere winst. Het restant ontvang je in Free Bets.
  • Speel binnen de 7 dagen met je Free Bets en de gemaakte winst is voor jou!

 

888Sport Formule 1
© 888Sport

Hoe kan ik mijn Gratis Weddenschappen verzilveren?

Hierboven kan je dankzij 888Sport met een kleine inzet een groot bedrag winnen. Stel dat je 10 euro inzet op winst voor Verstappen met odds 34.0. Dan betekent dit dat je in totaal 340 euro wint. Hier wordt dan je inzet €10 en de reguliere winst van afgetrokken. Verstappen staat genoteerd op 13.00 * €10 = 130 – (de inzet)10 = 120 euro (reguliere winst). In totaal heb je dus onmiddellijk 130 gewonnen. Het andere bedrag van € 340 – € 130 = € 210 worden uitgekeerd in Free Bets. Je zal in totaal dan 10 Free Bets van € 20 ontvangen en 1 Free Bet van € 10. Speel deze Free Bets binnen de 7 dagen en de winst ervan is voor jou. Niet vergeten dat je ook een schitterende 888Sport Welkomstbonus krijgt, als je je eerste storting maakt. 888Sport heeft heel veel promoties en behoort tot de betere Nederlandse Bookmakers. Wil je een overzicht krijgen van al de mogelijke bonussen, dan raden we zeker aan om een kijkje te nemen op de pagina van bonus bookmakers.
 

Voorbeschouwing Formule 1: GP Australië

De laatste weken hebben de bookmakers kunnen inschatten hoe goed de wagens zijn voor het nieuwe race seizoen en op basis daarvan hebben ze Hamilton als toekomstige wereldkampioen naar voren geschoven. Hamilton heeft al tweemaal de GP van Australie gewonnen en al vijfmaal de pole positie gepakt. Ook deze keer maakt hij een uitstekende kans, want hij domineert de oefenritten tot nog toe. Zijn ploeggenoot Bottas maakt ook een uitstekende kans en zal dolgraag zijn allereerste Gran Prix willen winnen. Natuurlijk maakt natuurtalent Max Verstappen ook een schitterende kans en we wagen een gokje op hem. Waag je kans en schrijf je nu voor een spectaculair seizoen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Vernieuwd! - € 10 Zonder Storting Wedden bij Circus en meer!
volgend artikel
Nederland Italie Gokken - Zet nu € 100 in zonder risico!