weddenbonus nieuws

Gratis: Krijg € 10 cadeau na je aanmelding bij GoldenVegas!

Opnieuw stellen we jou in de gelegenheid om te profiteren van een gratis bonus zonder dat je hier een storting voor hoeft te maken. Ditmaal is het GoldenVegas waarbij Belgen zich kunnen aanmelden en vervolgens € 10 cadeau krijgen! Dit naast de stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 500. Wij leggen jou exact uit hoe je beide promoties kunt verkrijgen en wat je nog meer bij bookmaker GoldenVegas kunt verwachten.
 

Hoe krijg ik € 10 gratis bij GoldenVegas?

  • Klik op een van de GoldenVegas buttons op onze website en meld je aan.
  • Direct na je aanmelding vind je € 10 aan gratis bonus terug in je account.
  • Hierna heb je ongelimiteerd de tijd om je bonus vrij te spelen. Dit kan door:
  • 7,5x inzetten op 2.21(+) odds of 15x op 1.81-2.20 of 30x op 1.40-1.80 odds.
  • Een combinatie van voorgaande drie opties is ook mogelijk. Probeer het nu!

 

GoldenVegas 10 euro gratis © Golden Vegas

 

Pak stortingbonus van maar liefst € 500!

Bovenstaande promotie past mooi in het Gratis Welkomstbonus overzicht maar is zeker niet het enige wat GoldenVegas jou te bieden heeft. Er wacht namelijk ook een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 500 op jou! Direct na je storting met bijv. Bancontact, Visa/Mastercard (via HiPay), Skrill of een PaySafeCard ontvang je 100% bonus tot € 500. Ook deze bonus speel je vrij door 7,5x in te zetten op 2.21(+) odds, 15x op 1.81-2.20 odds, 30x op 1.40-1.80 odds of een combinatie van voorgaande en is aan geen enkele tijdslimiet verbonden! Je zult niet snel Betting Sites tegenkomen die een dusdanig hoge bonus aanbieden met dusdanige flexibele voorwaarden. Reden genoeg om je aan te melden!

 

Golden Vegas Stortingsbonus © Golden Vegas

 

GoldenVegas – Prima bookie voor jouw bets!

GoldenVegas is een Belgische Bookmaker die zowel Belgische klanten accepteert. De website is dan ook in het Nederlands wat het gebruiksgemak vergroot. Verder zijn er zo´n 25 sporten waarop je zowel pre-match als live je weddenschappen kunt plaatsen en heeft het voor de meeste voetbalwedstrijden ruim 85 inzet selecties beschikbaar. Hiermee heeft het een prima wedden aanbod. Daarnaast zijn de quoteringen fair en blinkt het met name uit in de grote hoeveelheid promoties. Nagenoeg dagelijks is er wel een andere actie waar jij van kunt genieten. Pak dan nu ook je € 10 gratis, de € 500 Bookmaker Bonus en geniet van alle voordelen die bookmaker GoldenVegas voor jou in petto heeft!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak t/m dinsdag 40% tot € 400 extra op je storting bij Circus!
volgend artikel
Gokken op McGregor Mayweather met 50.00 odd voor McGregor!