20:45 uur

Benut nu het nog kan – Benut € 505 aan extra bij GoldenPalace!

GoldenPalace is een bookmaker voor Nederlandse en Belgische klanten en heet haar klanten welkom met een geweldig bonuspakket. Zo ontvang je € 5 gratis bij je aanmelding en kun je ook nog eens profiteren van een stortingsbonus van 100% tot maar liefst € 500! Beide promoties en wat je nog meer bij GoldenPalace kunt verwachten lichten wij verder voor je toe in dit artikel.
 

Stort en krijg 100% tot € 500 gratis!

  • Klik op een van de GoldenPalace buttons op onze website en meld je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. Bancontact, Visa, Mastercard, HiPay of PaySafeCard.
  • Gebruik bij het maken van je storting de GoldenPalace Bonus Code GP500.
  • Direct na het maken van je storting ontvang je 100% bonus tot max. € 500!
  • Zet hierna je bonusgeld 10x in binnen 60 dagen op odds van 1.70 of hoger.
  • Erna is je bonusgeld omgezet in echt geld en kun je van je winst genieten!

 

GoldenPalace Welkomstbonus
© Golden Palace

 

Een aanmelding levert je direct € 5 op!

Naast bovenstaande bonus wacht er ook nog eens € 5 voor Gratis Wedden op jou. Simpelweg door na je aanmelding een kopie van je ID-kaart te sturen, verzeker je je van € 5 gratis wedtegoed. Het toesturen van je ID is overigens een standaard proces. Veelal vragen bookmakers hierom bij het doen van een uitbetaling. Maar door dit op voorhand al toe te sturen hoef je bij een uitbetaling niet te wachten en krijg je ook nog eens € 5 cadeau! Nadat je voor € 25 hebt ingezet op odds van 1.70(+) is je bonusgeld en winst omgezet in echt geld en kun je overgaan tot het doen van een uitbetaling of verder spelen.
 

Golden Palace – Uitstekende bookmaker!

GoldenPalace biedt een Nederlandstalige website die onlangs vernieuwd is en vliegensvlug werkt. In totaal kun je op zo´n 20 sporten wedden waarbij zeker voor voetbalwedstrijden zeer veel verschillende selecties worden aangeboden. De quoteringen zijn verder fair en ook mobiel wedden is aangenaam door de geoptimaliseerde mobiele website. Het enige minpunt dat we eigenlijk kunnen noemen is dat men iDeal, Skrill en Neteller niet als betaalopties aanbiedt. Dit wordt echter ruimschoots goed gemaakt door de geweldige welkomstbonus en de vele andere beschikbare promoties. Kies voor Bookmaker Golden Palace, zet in en win!

Claim de bonus! Meer informatie