12:37 uur

Deze week: Erg goede € 100 Golden Palace Stortingsbonus!

Om de vernieuwing van de sportsbook te vieren pakt Golden Palace deze week uit met een zeer aantrekkelijke promotie. Zowel nieuwe als bestaande klanten uit Nederland en België profiteren tot en met zondag van een 50% stortingsbonus tot € 100 met zeer aantrekkelijke bonus voorwaarden! Aanvullend krijgen nieuwe klanten ook een € 40 gratis weddenschap en € 5 cadeau zonder storting!

 

Hoe profiteer ik van 50% tot € 100 Golden Palace Stortingbonus?

  • Meld je aan via onderstaande afbeelding / de bonus banners of log in.
  • Ga naar de kassier pagina en vul de bonus code GPNEW in.
  • Klik op  ´Claim uw Bonus´.
  • Stort een bedrag naar keuze en krijg direct 50% bonus tot € 100.
  • Zet je bonusbedrag 5x in op 1.70+ odds zonder verdere tijdslimiet.
  • Hierna je bonus volledig vrijgespeeld en vrij te gebruiken of uit te betalen!

 

Golden Palace Stortingsbonus
© Golden Palace

 

Bonusperiode verstreken of aanvullend een alternatieve bonus? Wed met € 40 gratis weddenschap!

Bovenstaande bonus is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande klanten en actief tot en met zondag 17 april 2016. Als de bonusperiode verstreken is of als je je als nieuwe klant dubbel wenst te profiteren van een bonus is de Golden Palace Bonus de perfecte optie. Geef de Bonus Code GPSPORTS in bij je eerste storting en bij verlies van je eerste weddenschap met een quotering van 1.70 of hoger ontvang je je inzet tot € 40 terug. Je hebt vervolgens ongelimiteerd de tijd om het terug ontvangen bedrag 5x in te zetten op quoteringen van 1.70 of hoger waarbij alle gespeelde weddenschappen meetellen. Hierna kun je storten met de Bonus Code GPNEW voor de stortingsbonus. Kiezen voor een van beide kan uiteraard ook.

 

Golden Palace Gratis Weddenschap 40 euro
© Golden Palace

 

 

Krijg nu € 5 cadeau zonder storting bij je Golden Palace aanmelding!

Golden Palace accepteert klanten uit Nederland en België en is een populaire bookmaker in de Lage Landen. Dit mede door het grote wedaanbod en vele interessante promoties. Een van deze interessante promoties is de € 5 Golden Palace Cadeau zonder storting. Het toesturen van je ID volstaat om € 5 wedtegoed te krijgen zonder storting en zonder voorwaarden. De promotie vind je ook terug in de gratis wedden zonder storting sectie en is het perfecte welkomstcadeau. Ook klanten die een storting uitvoeren met bovenstaande 100% tot € 50 stortingsbonus of de € 40 gratis weddenschap promotie profiteren van de € 5 gratis. Nieuwe klanten kunnen zelfs tijdelijk van alle 3 de promoties profiteren. Aanmelden bij Golden Palace kan nu direct via bovenstaande afbeeldingen of de claim de bonus banner!

Claim de bonus! Meer informatie