10:45 uur

Beantwoord nu gratis 6 vragen en maak kans op € 100.000!

Gratis € 100.000 winnen, wie wil dat nou niet? Bij Golden Palace is het mogelijk! Beantwoort gratis 6 vragen over de Jupiler Pro League en als jouw voorspellingen goed zijn, win je de hoofdprijs van 100.000 euro! Nederlanders en Belgen kunnen exclusief deelnemen en wij lichten voor jou toe welke stappen jij dient te ondernemen om mee te spelen.

 

Hoe kan ik deelnemen aan de gratis Golden Palace € 100.000 Challenge?

  • Meld je via een van de bonus banners gratis aan bij Golden Palace.
  • Een aanmelding levert je direct € 5 Golden Palace Gratis Zonder Storting op.
  • Ga naar de Promotie Pagina en klik op de € 100.000 Challenge.
  • Vul jouw 6 resultaat verwachtingen voor de Jupiler Pro League in.
  • Wacht de resultaten af en wie weet win jij gratis de € 100.000!

 

Golden Palace 100.000 Challenge
© Golden Palace

 

Win zelfs bij 5 correcte voorspellingen een bedrag van € 10.000!

Als blijkt dat geen van de deelnemers de 6 vragen goed heeft beantwoord, verdeelt Golden Palace € 10.000 onder degene die het hoogste aantal correcte antwoorden heeft gegeven. Ook ontvangen, als niemand alle antwoorden goed heeft, alle spelers die hebben deelgenomen aan de actie de waarde van hun eerste storting tot € 20 terug! Een storting tussen 21 juli en eind augustus en een eerste echt geld weddenschap zorgen ervoor dat jouw ingevuld formulier geldig is. Als je besluit over te gaan tot het maken van een storting wacht er aanvullend direct nog een gratis weddenschap van € 40 op jou!

 

Nieuwe klanten: Ontvang € 5 gratis zonder storting en € 40 gratis weddenschap!

Na je aanmelding kun je gratis de € 100.000 Challenge invullen. Wat echter ook nog eens mooi is, is dat zoals bovenstaand vermeld je ook € 5 Gratis Bonus Zonder Storting ontvangt. Daarnaast als je je een storting maakt met de Golden Palace Bonus Code GPSPORTS is je eerste weddenschap op een 1.70+ odd tot € 40 geheel risicovrij. Bij verlies ontvang je je inzet terug en deze hoef je slechts 5x rond te spelen hierna. Al met al geweldige aanbiedingen voor Belgen en Nederlanders. Meld je aan via bovenstaande afbeelding of onderstaande banners en profiteer direct van alle acties!

Claim de bonus! Meer informatie