weddenbonus nieuws

Inzetten op Zwolle Feyenoord – Speel € 20, krijg € 20 gratis!

Een mooie kans voor alle nieuwe Nederlandse klanten bij Mr Green. Plaats een € 20 weddenschap op bijvoorbeeld PEC Zwolle tegen Feyenoord van vandaag 14.30 en krijg, ongeacht het resultaat, € 20 aan gratis weddenschappen cadeau! Wij leggen jou exact uit hoe deze actie in zijn werk gaat en blikken ook vooruit aan de hand van een PEC Zwolle Feyenoord Voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik allereerst op een van de Mr Green Banners op onze website en meld je aan.
  • Stort hierna € 20(+) met bijv. iDeal, PaySafeCard, Skrill, Neteller, Visa, Master.
  • Wed vervolgens  € 20(+) via een eerste weddenschap en quotering naar keuze.
  • Je krijgt direct, ongeacht het resultaat van je bet, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met een 1.80(+) odd.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Benut ook de andere Mr Green Voordelen

Naast bovenstaande Mr. Green Bonus wachten er nog andere interessante extra´s die het spelen bij Mr. Green de moeite waard maken. Zo krijg je elke keer dat je tussen maandag 00:01 en zondag 23.59u € 100 of meer inzet op quoteringen naar keuze, op maandag een gratis weddenschap van € 10 cadeau. Deze Voetbal Betting Sites bonus kun je vervolgens weer binnen 7 dagen inzetten op een enkelvoudige bet met een 1.80(+) odd. Daarnaast kun je je als fervent speler bij Mr Green ook aanmelden voor de VIP Club. Dit levert mooie extra´s op die het spelen nog aantrekkelijker maken. Dit maakt Mr Green direct een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders. Zeker nu storten met iDeal mogelijk is! Je eerste weddenschap kun je inzetten op een duel naar keuze. Gaat je voorkeur uit naar Zwolle – Feyenoord? Lees verder!

Voorbeschouwing PEC Zwolle – Feyenoord

Waar Zwolle eerst nog naar boven kon kijken, dient het nu opeens rekening te houden met een mogelijke nacompetitieplek voor degradatie. Het onnodige verlies afgelopen midweek tegen Roda is hier mede debet aan. Met 31 punten uit 29 duels staat het 3 punten boven de streep. Feyenoord zag haar voorsprong op Ajax slinken door een nederlaag in Amsterdam maar revancheerde zich goed door met 8-0 thuis van de Eagles te winnen. Het zag Ajax gisteren echter ook winnen bij NEC waardoor het puntentotaal inmiddels gelijk is. Een overwinning is noodzakelijk en dit dient in ieder geval te gebeuren zonder Karsdorp, Van Beek en Basacikoglu. Jörgensen en Kongolo zijn twijfelgevallen. Ook Zwolle mist de nodige spelers en Feyenoord is dan uiteraard ook de favoriet. Wie denk jij dat wint? Zet in bij Mr Green en ontvang € 20 aan gratis weddenschappen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nederland Italie Gokken - Zet nu € 100 in zonder risico!
volgend artikel
Combi Bet verloren op 1 selectie? Betfinal betaalt € 50 terug!