weddenbonus nieuws

Weten de Wolves te stunten? Winst tegen Chelsea @ 34.00!

We zijn inmiddels aanbeland bij de 5e ronde van de FA Cup waarin nog 16 ploegen strijden voor de fameuze titel. Eén van de duels is Wolverhampton Wanderers tegen Chelsea waarbij 888Sport nieuwe klanten een winst odd van maar liefst 34.00 voor de Wolved aanbiedt en 6.00 voor winst Chelsea. Wij laten je kennis maken met deze promotie en schreven een Wolverhampton Chelsea Voorbeschouwing.

 

Hoe wed ik op winst Wolves @ 34.00 of winst Chelsea @ 6.00?

  • Klik op een van de 888Sport Bonus Banners in dit artikel en schrijf je in.
  • Stort € 10 of meer met bijv. iDeal, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard.
  • Wed € 10 op winst Wolverhampton Wanderers @ 8.50 of Chelsea @ 1.36.
  • Je ontvangt je inzet en reguliere winst + tevens extra winst in Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle winst die je maakt is voor jou!

 

Wedden op Wolves Chelsea
© 888Sport

Doorspelen bij 888Sport of reeds klant? Benut de andere promo´s!

Bovenstaande 888Sport Nederland Bonus is een prachtige binnenkomer. Daarna loont doorspelen echter ook door de prima quoteringen, hoge limieten en het grote wedaanbod. Een andere reden waarom doorspelen loont, zijn de vele promoties. Bij tal van wedstrijden en competities krijg je bijvoorbeeld bij een goal na de 88e minuut, 0-0 gelijkspel of 5+ doelpunten wedstrijd je inzet terug bij een verloren weddenschap. Telkens in de vorm van een Free Bet die je binnen 7 dagen opnieuw kunt inzetten. Met deze eigenschappen behoort 888Sport tot de Beste Bookmakers Nederland en een aanmelding is dan ook zeker de moeite waard. Storten bij Bookmakers 888Sport kan onder andere met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PayPal en een PaySafeCard. Vele mogelijkheden!

 

Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers Chelsea

Met een 18e plaats in de Championship zijn de Wolves aan een uitermate teleurstellend seizoen bezig. Bij Chelsea is juist het tegenovergestelde het geval, Chelsea gaat fier aan kop in de Premier League met 8 punten voorsprong op de nummer 2. De FA Cup is dan ook het enige dat glans aan het seizoen van Wolverhampton kan geven en tot dusverre slaagt men daar prima in. Zo won het haar laatste 2 duels knap bij Premier League teams Stoke City en Liverpool. Ondanks dat Chelsea de FA Cup zeker niet links laat liggen, zal het niet in haar sterkste formatie aantreden. Gloort hier een kans voor de Wolves? Met 34x je inzet terug is het zeker de moeite waard om een weddenschap te plaatsen! Meld je dan ook aan bij 888Sport, benut de promotie en win! We wensen je reeds veel succes en wedplezier.

 

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Nog geen klant bij Circus? Benut nu de vele verschillende promoties!
volgend artikel
Gokken op ADO tegen Feyenoord - Pak je € 5 gratis inzet!