19:45 uur

WK Wielrennen Gokken – Pak nu € 5 gratis en € 500 bonus!

Zondag vindt de traditionele ontknoping van het wielerseizoen plaats in de vorm van het Wereldkampioenschap Wielrennen 2018. In het Noorse bergen wacht een relatief vlakke rit met vele kanshebbers. Ook jij hebt de kans om je slaatje te slaan uit deze wegwedstrijd voor mannen. GoldenPalace biedt nieuwe klanten uit Nederland en België namelijk € 5 gratis bonus en aanvullend een stortingsbonus van 100% tot € 100. Wij blikken voor jou vooruit op deze promoties en het WK Wielrennen 2018.
 

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Stuur een kopie toe van je ID (standaard proces) en ontvang direct € 5 cadeau.
  • Zet dit bedrag 5x in op quoteringen van 1.70 of hoger en maak een mooie winst!

 

GoldenPalace Welkomstbonus
© Golden Palace

 

Maak nog meer winst met stortingsbonus!

Niet enkel bovenstaande Gratis Welkomstbonus is interessant bij GoldenPalace. Er wacht op nieuwe klanten namelijk ook nog een 100% GoldenPalace Stortingsbonus tot maar liefst € 500. Niet enkel dit enorm hoge bonusbedrag is zeer aantrekkelijk, ook de bonus voorwaarden zijn ongekend goed! Je hoeft namelijk enkel je bonusbedrag 10x in te zetten op odds van 1.70 of hoger. Je hebt hier 30 dagen de tijd voor. Je krijgt deze bonus door bij je storting te bonus code GP500 te gebruiken. Ook kun je kiezen om de bonus code GPSPORTS te gebruiken. In dat geval kun je eerste weddenschap spelen en bij verlies ontvang je je inzet tot € 40 terug. Dit terug ontvangen bedrag dien je nog 5x in te zetten op 1.70(+) odds voor uitbetaling. Een geweldig bonus pakket van een geweldige Betting Site!

 

Voorbeschouwing WK Wielrennen

De ontknoping van het wielerseizoen vindt plaats in het Noorse Bergen. Nadat Dumoulin met Sunweb eerder de ploegentijdrit won en zelf de individuele tijdrit gaat hij op jacht naar de kroon op het jaar. Favoriet is hij echter niet. Het parcours is relatief vlak met enkel 1 klim. De sprinters zijn dan ook favoriet. Peter Sagan wist laatste 2 jaren te winnen en is nu ook weer topfavoriet met een quotering van 3.50. De Pool Kwiatkowski, voormalig wereldkampioen heeft een odd van 8.50. Verder wordt de top 5 favorieten compleet gemaakt met Boasson Hagen (10.00), Gaviara (12.75) en Matthews (13.25). Belg Van Avermaet heeft een odd van 14.25 terwijl Nederlander Dumoulin een odd van 29.00 heeft. Interessante quoteringen voor een interessante race. Wat denk jij? Zet in bij GoldenPalace en win!

Claim de bonus! Meer informatie