weddenbonus nieuws

WK Wielrennen Gokken – Pak nu € 5 gratis en € 500 bonus!

Op zondag 30 september vindt de traditionele ontknoping van het wielerseizoen plaats in de vorm van het Wereldkampioenschap Wielrennen 2018. In de Oostenrijkse bergen wacht een lange en heuvelachtige rit met vele kanshebbers. Ook jij hebt de kans om je slag te slaan uit deze wegwedstrijd voor mannen. GoldenPalace biedt nieuwe klanten uit Nederland en België namelijk € 5 gratis bonus en aanvullend een stortingsbonus van 100% tot € 500. Wij blikken voor jou vooruit op deze promoties en het WK Wielrennen 2018. Opgelet: GoldenPalace is niet beschikbaar in Nederland.

Hoe krijg ik € 5 cadeau bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Stuur een kopie toe van je ID (standaard proces) en ontvang direct € 5 cadeau.
  • Zet dit bedrag 5x in op quoteringen van 1.70 of hoger en maak een mooie winst!

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

Maak nog meer winst met stortingsbonus!

Niet enkel bovenstaande Gratis Welkomstbonus is interessant bij GoldenPalace. Er wacht op nieuwe klanten namelijk ook nog een 100% GoldenPalace Stortingsbonus tot maar liefst € 500. Niet enkel dit enorm hoge bonusbedrag is zeer aantrekkelijk, ook de bonus voorwaarden zijn goed! Je hoeft namelijk enkel je bonusbedrag 20x in te zetten op odds van 1.70 of hoger. Bovendien heb je hier 60 dagen de tijd voor. Je krijgt deze bonus door bij je storting te bonus code GP500 te gebruiken. Ook kun je kiezen om de bonus code GPSPORTS te gebruiken. In dat geval kun je eerste weddenschap spelen en bij verlies ontvang je je inzet tot € 40 terug. Dit terug ontvangen bedrag dien je nog 5x in te zetten op 1.70(+) odds voor uitbetaling. Een geweldig bonus pakket van een geweldige Betting Site!

Voorbeschouwing WK Wielrennen

De ontknoping van het wielerseizoen vindt plaats in Innsbruck. De wedstrijd is 260km lang en er komt heel veel klimwerk aan te pas. Op bepaalde momenten is er zelfs een klimpercentage van 25% te noteren, dus de sprinters zullen zeker geen kans maken op de overwinning. Maar wie dan wel? De grote favoriet is Valverde Alejandro met een notering van 4.15, gevolgd door de Fransman Alaphilippe 5.00 en Simon Yates 11.25. En de Belgen of Nederlanders? Bij de Belgen zijn er weinig kansen om de trui binnen te halen. Op een verre plaats zien we Tim Wellens staan met een notering van 46.00. Bij de Nederlanders is er meer hoop op de ritzege met Wouter Poels 23.00 en Tom Dumoulin 35.00. Interessante quoteringen voor een interessante race. Wat denk jij? Zet in bij GoldenPalace en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
PSV Ajax en pak €100 extra
volgend artikel
Wedden op Groningen Twente en pak 50% extra