weddenbonus nieuws

Verdubbel nu gratis je WK Kwalificatie winst tot € 50!

De ontknopingen in de groepsfase van de Europese Kwalificatie voor het WK Rusland in Rusland staan voor de deur en jij kunt daar nu de vruchten van plukken. Bookmaker BetRedKings geeft Nederlanders en Belgen namelijk de kans om alle winst uit weddenschappen op deze duels gratis te verdubbelen tot € 50! Daarnaast wacht er ook nog op nieuwe klanten een € 10 Free Bet. In dit artikel blikken we vooruit op deze acties en op het duel tussen Wit Rusland en Nederland.

Hoe verdubbel ik mijn WK Kwalificatie winst?

  • Klik op een van de BetRedKings bonus buttons en meld je aan of log in.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller, PaySafe.
  • Plaats erna weddenschap(pen) op WK kwalificatie duel(s) naar keuze.
  • Winst? Mail play@redkings.com met Double Winnings en username.
  • Je krijgt vervolgens een verdubbeling van je netto winst tot max. € 50!
  • Zet de extra gemaakte winst binnen 30 dagen 3x in op odds van 1.80(+).

 

Wit Rusland Nederland Toto
© BetRedKings

 

Nieuw? Krijg direct € 10 Free Bet cadeau!

Bovenstaande actie is een leuke extra om gratis extra winst te boeken op je WK Kwalificatie weddenschap(pen). De promotie is zowel bestemd voor nieuwe klanten als bestaande klanten. Als nieuwe klant kan je daarnaast naar wens ook nog profiteren van de BetRedKings Bonus voor nieuwe klanten. Als je bij je eerste storting de bonus code rfb10 gebruikt, krijg je direct een Gratis Welkomstbonus i.d.d.v. een Gratis Weddenschap van € 10 cadeau. De winst uit deze Free Bet is volledig voor jou. Hou er wel rekening mee dat wanneer je gebruikt maakt van deze rfb10 bonus code je deze eerst dient te benutten en erna een nieuwe storting dient te maken om de WK promotie te benutten. Als je bestaande klant bent of als nieuwe klant enkel de WK promotie wenst te benutten kun je de bonus code dus beter niet ingeven. BetRedKings is overigens een prima Bonus Bookmaker met dito wedden aanbod. Ook voor de langere termijn loont wedden bij hen door de aantrekkelijke quoteringen.

Voorbeschouwing Wit Rusland Nederland

Als Nederland zich nog wenst te plaatsen (voor de play offs) voor het WK in Rusland dient zowel uit bij Rusland als thuis tegen Zweden gewonnen te worden. Dit is echter nog niet alles. Momenteel heeft Zweden een beter doelsaldo (+6) dus veel doelpunten zijn gewenst. Enkel wanneer Zweden thuis tegen Luxemburg (Zweden speelt om 18.00u, Nederland om 20.45u) punten laat liggen is het doelsaldo niet meer van belang. Dit is echter niet de verwachting en daarom zal Nederland vol aan de bak moeten. Wit Rusland pakte weliswaar in de eerste 3 thuisduels 5 punten maar was in de vorige partij thuis tegen Zweden (0-4) uitermate zwak. Voor hen staat ook niks meer op het spel dus het zou een gemakkelijke avond voor Nederland moeten worden. Handicap Wedden kan daarom interessant zijn. Bijvoorbeeld als Nederland met 3 of meer doelpunten verschil wint is de quotering reeds 2.73. Wat denk jij? Zet in bij BetRedKings en verdubbel je winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Verzeker je wekelijks van € 20 Risicovrije Weddenschap bij Betsafe!
volgend artikel
Pak € 10 Free Bet bij € 20 inzet op Bosnie - Belgie!