weddenbonus nieuws

Ronde van Spanje 2018 – Voorbeschouwing, Odds & Bonus!

Op zaterdag 25 augustus gaat de Ronde van Spanje 2018 van start. De drie weken durende koers belooft een spektakelstuk te worden met tal van mooie ritten en vele interessante deelnemers. Wat de Vuelta nog meer interessant maakt is dat BetFIRST je storting verdubbeld. Bij een storting van 50 euro, kan je wedden met in totaal €150. Wij blikken vooruit op deze promotie en de Vuelta 2018. Opgelet: BetFIRST is enkel beschikbaar in Belgie.

Vuelta Bookmakers 2020 promoties

De Vuelta Bookmakers 2020 hebben momenteel nog geen promoties voor de volgende ronde. Kijk volgend jaar terug voor een update tijdens de Vuelta 2020. Wij lichten dan even de beste opties toe voor al je Vuelta wedden plezier. Graag gokken op de Vuelta maar je kan niet wachten tot volgend jaar? Kijk in ons nieuwsoverzicht voor al het laatste nieuws over sportevenementen. Op ons sport overzicht vind je ook ineens meer informatie over de grootste wielrennen rondes van het jaar.

Voorbeschouwing Vuelta 2018

Met 21 ritten, waaronder 2 tijdritten, 10 aankomsten bergop is spanning gegarandeerd. In tegenstelling tot de relatief saaie tour heeft de Vuelta slechts 6 sprint etappes ingepland. Het deelnemersveld is sterk met o.a. de favorieten voor de eindzege Richie Porte, Simon Yates, Aru, Nibali, en Quintana. Verder zijn er tal van Nederlanders en Belgen van de partij die het wedden en kijken de moeite waard maken. Kortom, mooie etappes en mooie namen. Onderstaand een overzicht van de eindquoteringen voor de favorieten.

Wedden vuelta 2018 © BetFIRST

Bookmakers Vuelta 2020

De bovenstaande bookmaker linkt naar BetFIRST. Dit is ook een prima bookmaker om je Vuelta 2020 weddenschappen bij te plaatsen maar zeker niet de enige. We hebben een overzicht gemaakt met Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Daar kun je ook gerust een kijkje nemen en meer te weten komen over de verschillende bookmakers. We kunnen je echter alvast zeggen dat BetFIRST ook hoog genoteerd staat in beide lijsten. Andere opties zoals Unibet en Bwin zijn ook uitstekende mogelijkheden. Kijk dus zeker onze lijst even door en maak geinformeerd de keuze die het best bij jou past.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Zet in op Gent Bordeaux en verdubbel je bonus!
volgend artikel
Wat doen de titelkandidaten? Speel € 10 en krijg € 60 gratis!