09:00 uur

Ronde van Spanje 2018 – Voorbeschouwing, Odds & Bonus!

Op zaterdag 25 augustus gaat de Ronde van Spanje 2018 van start. De drie weken durende koers belooft een spektakelstuk te worden met tal van mooie ritten en vele interessante deelnemers. Wat de Vuelta nog meer interessant maakt is dat BetFIRST je storting verdubbeld. Bij een storting van 50 euro, kan je wedden met in totaal €150. Wij blikken vooruit op deze promotie en de Vuelta 2018.

Wed € 150 bij Bookmaker BetFIRST!

  • Deze actie is er voor zowel Nederlanders als Belgen.
  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld je gratis aan.
  • Stort min € 10(+) met bijv. iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, Visa, Master, PaySafe.
  • Voor de max bonus, dien je €50 te storten.
  • Vrijspelen kan daarna door 3x je storting en bonus rond te spelen.
  • Weddenschappen met odds van 1.40 tellen mee.
  • Je krijgt hiervoor 30 dagen de tijd.

 

Voorbeschouwing Vuelta 2018

Met 21 ritten, waaronder 2 tijdritten, 10 aankomsten bergop is spanning gegarandeerd. In tegenstelling tot de relatief saaie tour heeft de Vuelta slechts 6 sprint etappes ingepland. Het deelnemersveld is sterk met o.a. de favorieten voor de eindzege Richie Porte, Simon Yates, Aru, Nibali, en Quintana. Verder zijn er tal van Nederlanders en Belgen van de partij die het wedden en kijken de moeite waard maken. Kortom, mooie etappes en mooie namen. Onderstaand een overzicht van de eindquoteringen voor de favorieten.

Wedden vuelta 2018
© BetFIRST

 

Bookmakers Vuelta 2018

De bovenstaande bookmaker bonus is de BetFIRST Bonus. Dit is ook een prima bookmaker om je Vuelta 2018 weddenschappen bij te plaatsen maar zeker niet de enige. We hebben een overzicht gemaakt met Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Daar kun je ook gerust een kijkje nemen en meer te weten komen over de verschillende bookmakers. We kunnen je echter alvast zeggen dat BetFIRST ook hoog genoteerd staat in beide lijsten.

Claim de bonus! Meer informatie