09:00 uur

Ronde van Spanje 2017 – Voorbeschouwing, Odds & Bonus!

Op zaterdag 18 augustus gaat de Ronde van Spanje 2017 van start. De drie weken durende koers belooft een spektakelstuk te worden met tal van mooie ritten en vele interessante deelnemers. Wat de Vuelta nog meer interessant maakt is dat je bij BetFIRST de kans hebt om een weddenschap te plaatsen tot € 100 en bij verlies ontvang je je inzet terug! Wij blikken vooruit op deze promotie en de Vuelta 2017.
 

Wed € 100 risicovrij bij Bookmaker BetFIRST!

  • Klik op een van de BetFIRST buttons op onze website en meld gratis je aan.
  • Stort € 10(+) met bijv. iDeal, Bancontact, Skrill, Neteller, Visa, Master, PaySafe.
  • Plaats vervolgens een eerste weddenschap op quotering en selectie naar keuze.
  • Verloren? Mail support.nl@betfirst.be en ontvang je inzet tot € 100 terug!
  • Zet het cashback bedrag binnen 30 dagen 1x in op een odd van 1.20 of hoger.

 

Voorbeschouwing Vuelta 2017

Met o.a. een ploegentijdrit, 8 aankomsten bergop en een individuele tijdrit is spanning gegarandeerd. In tegenstelling tot de relatief saaie tour heeft de Vuelta slechts 5 sprint etappes ingepland. Het deelnemersveld is zeer sterk met o.a. de favorieten voor de einzege tourwinnaar Froome, Aru, Nibali, en Kruijswijk. Ook Contador is van de partij en dit wordt de laatste ronde uit zijn imposante carrière. Verder zijn er tal van Nederlanders van de partij die het wedden en kijken de moeite waard maken. Een greep uit de Nederlandse namen zijn Clement, Bouwman, Lindeman, Olivier, Tolhoek, Terpstra, De Kort, Bol, Kreder en Koning. Ook Wout Poels is van de partij na zijn knieblessure, hij is in eerste instantie knecht van Froome maar het zou zomaar kunnen dat hij op een gegeven moment voor zij eigen kansen mag rijden. Kortom, mooie etappes en mooie namen. Onderstaand een overzicht van de eindquoteringen voor de favorieten.

 

Wedden op Ronde van Spanje
© BetFIRST

 

Bookmakers Vuelta 2017

De bovenstaande bookmaker bonus is van BetFIRST. Dit is ook een prima bookmaker om je Vuelta 2017 weddenschappen bij te plaatsen maar zeker niet de enige. We hebben een overzicht gemaakt met Beste Bookmakers Nederland en Beste Bookmakers Belgie. Daar kun je ook gerust een kijkje nemen en meer te weten komen over de verschillende bookmakers. We kunnen je echter alvast zeggen dat BetFIRST ook hoog genoteerd staat in beide lijsten. De welkomstbonus van BetFIRST is verder een bonus die je absoluut niet aan je voorbij mag laten gaan en slechts tijdelijk beschikbaar. Profiteer dan ook nu, zet in en win!

Claim de bonus! Meer informatie