weddenbonus nieuws

Krijg dit weekend tot 25% inzet terug op al je Combi Bets!

Interwetten bestaat 20 jaar en heeft tal van acties hieromtrent. Eén van deze acties is dat je dit weekend tot 25% van je inzet terugkrijgt bij het plaatsen van combinatieweddenschappen, ongeacht het resultaat van je bet! Nieuwe klanten kunnen daarnaast een € 100 stortingsbonus pakken en wedden eveneens € 25 risicovrij via mobiel. Alle acties lichten wij voor je toe.
 

Hoe krijg ik tot 25% inzet terug dit weekend?

  • Maak een account aan bij Interwetten of log in met je bestaande account.
  • Ga naar de promotie pagina, 27/10-29/10 actie en klik op ´participate´.
  • Plaats combinatie weddenschappen met een totale odd van 2.50 of hoger.
  • Bij 3 selecties ontvang je 5% inzet terug, bij 5(+) 10% en bij 10(+) 25%.
  • Geld wordt direct uitgekeerd na plaatsen bet. Max is € 100 aan bonus.

 

Interwetten wedden © Interwetten

 

Nieuw? Benut 100% tot € 100 stortingsbonus!

Als je nog geen account hebt bij Interwetten kun je dit het beste doen via een van de aanmeld buttons op onze website. In dat geval profiteer je namelijk van de Interwetten Bonus voor nieuwe klanten. Dit is een stortingsbonus van 100% tot € 100. Stel je stort € 50, dan staat er € 50 bonus in je bonus account klaar. Elke keer dat je je stortingsbedrag 1x inzet op odds van 1.70 of hoger krijg je 20% van je bonus in echt geld. Als je dus voor € 250 zou wedden is je gehele bonus van € 50 omgezet in echt geld. Zet je bijvoorbeeld voor € 150 in dan ontvang je € 30. In totaal heb je 14 dagen de tijd om je gehele bonus vrij te spelen.
 

Wed nu € 25 zonder enig risico via mobiel!

Een wellicht nog betere actie waar je eveneens van kunt profiteren is bij het plaatsen van je eerste mobiele weddenschap. Wed via je mobiel of tablet op een odd van 1.70 of hoger met een inzet van € 10 tot € 25. Mocht deze weddenschap verloren gaan, ontvang je je gehele inzet terug tot € 25 zonder verdere bonus voorwaarden! Beter kan haast niet! Het downloaden van de Interwetten App vergroot je wedgemak. We raden dit dan ook aan nadat je je account hebt aangemaakt. Start dus met het plaatsen van jou Voetbal Bet of Sportweddenschap bij Interwetten en profiteer van alle extra´s.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Pak € 15 gratis voor AC Milan Juventus en € 10 bonus!
volgend artikel
PSG Anderlecht Gokken - € 5 Free Bet bij doelpunt RSCA!