weddenbonus nieuws

2e Kamer Verkiezingen Inzetten – € 5 Gratis & Voorbeschouwing!

Op woensdagochtend openen de stembussen voor de Nederlandse Tweede Kamer Verkiezingen van 2017. Het belooft een nek aan nek race te worden tussen verschillende partijen en jij kan hier nu van profiteren. Bij Bookmaker b-Bets wacht én € 5 Gratis Inzet op jou én € 100 Stortingsbonus. Lees nu hoe jij gratis kunt wedden op Verkiezingen 2017 en onze uitgebreide tips en voorbeschouwing over de kandidaten en de bijbehorende odds.
 

Hoe kan ik Gratis Inzetten op de Verkiezingen?

  • Klik op een van de b-Bets Bonus Banners op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur wordt een € 5 Free Bet aan je account toegevoegd.
  • Zet je € 5 Free Bet in op de verkiezingen of een andere sport naar keuze.
  • Alle winst die je maakt uit je Gratis Weddenschap is volledig voor jou!
  • Zet hierna nog voor € 80 in op 1.80(+) quoteringen en je kunt uitbetalen!

 

B-bets 5 euro gratis © b-Bets

 

Stort en ontvang direct 100% bonus tot € 100!

Bovenstaande actie is een voorbeeld van een exclusieve € 5 Sportweddenschappen Gratis Bonus Zonder Storting. Naast dit type bonus zijn er nog tal van bookmakers waar je bij een eerste storting profiteert van een aantrekkelijke welkomstbonus. Dit wordt ook wel een Bookmaker Welkomstbonus genoemd en al deze bonussen vind je op een rij terug in ons Bookmaker Bonus overzicht. Ook Bookmaker b-Bets biedt iedereen die een eerste storting maakt een welkomstbonus aan en wel een van 100% tot € 100. Maak simpelweg een storting tot € 100 en ontvang door de b-Bets Bonus 100% extra speelgeld. Nadat je binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x inzet op odds van 1.80 of hoger is je gehele bonus vrijgespeeld. Eerder uitbetalen mag ook. Dan bekijkt Bookmaker b-Bets hoeveel procent van je bonus je hebt vrijgespeeld en dat percentage van je totaalsaldo kun je uitbetalen. Een prima optie als je wilt inzetten op bijvoorbeeld de Tweede Kamer Verkiezingen 2017.
 

Wedden op PVV (Geert Wilders) – 1.65

De Partij voor de Vrijheid staat bij de bookmakers als grootste favoriet te boek. In de peilingen heeft de PVV een grote duikeling gemaakt ten opzichte van de peilingen in januari en februari maar toch blijft Wilders de favoriet. Mogelijk hebben de bookmakers geleerd van de Brexit en Amerikaanse Verkiezingen Wedden. Hierbij lieten de peilingen ook een neergaande spiraal voor de ´alternatieve´ keuze zien terwijl uiteindelijk vele stemmers toch voor deze optie kozen. De vraag is ook of de Turkije Problematiek in Nederland en het maandagavond debat met Rutte de PVV verder zullen helpen. Heeft Wilders te vroeg gepiekt of gaat hij juist nog tegen de media´s verwachting in pieken? De bookmakers denken in ieder geval het laatste en daarmee is Wilders dan ook direct de favoriet voor de eindzege.
 

Wedden op VVD (Mark Rutte) – 2.20

In sommige peilingen is de VVD de PVV reeds voorbij gestreefd en vele media schrijven ook positief over het handelen van huidige Minister President Rutte omtrent de Turkije problematiek. Hij wilde een signaal afgeven dat de huidige koers met sterk optreden doorgezet moet worden. Vele mensen zijn echter zijn beloftes omtrent de € 1.000 gratis en Oekraïne Referendum niet vergeten. De vraag is dan ook of de plaagstoot van afgelopen weekend voldoende is om de twijfelende kiezer aan zijn hand te zetten. Dit is erg lastig te zeggen maar een odd van 2.20 is niet slecht. Het maandagavond debat met Wilders is een belangrijke factor in de laatste zetelverdeling. Klik onderstaand en wed direct.

 

Tweede Kamer Verkiezingen 2017 Gokken © b-Bets

 

Wedden op CDA (Sybrandt Buma) – 19.00

Tegen de verwachting in heeft het CDA in de laatste weken een flinke opmacht gemaakt. Buma probeert met strenge woorden zowel kiezers van de PVV en VVD af te snoepen en lijkt hierin reeds enigszins geslaagd. Hij is nog maar enkele zetels van beide partijen verwijderd in de peilingen en probeert daarnaast met gecontroleerd sociaal beleid ook de linkse kiezer te overtuigen. Met de verwachting dat er toch nog wat meer mensen op de PVV gaan stemmen dan gepeild en een mogelijke strategische stem op de VVD voor degene die tegen de PVV zijn, lijkt de CDA ietwat te kort te komen. Heel veel zal het echter niet schelen en een odd van 19.00 is dan ook niet slecht voor de kleine afstand in de huidige peilingen.
 

GroenLinks & D66 51.00 – SP & PvdA 151.00

GroenLinks en D66 zijn stijgers in de peilingen, SP relatief stabiel en PvdA moet flink inleveren. De stijgingen lijken echter niet genoeg te zijn om een gooi te doen naar het premierschap voor Klaver en Pechtold. Roemer lijkt het linkse onderspit te moeten delven tegen Klaver en de keuze voor Asscher heeft de PvdA zeker geen windeieren gelegd. De quoteringen van 51.00 voor GroenLinks en D66 en de quoteringen van 151.00 voor SP en PvdA zeggen eigenlijk wel genoeg over hun kansen. Deze zijn nagenoeg 0. Denk jij anders? Kies jouw verwachte winnaar bij b-Bets door je aan te melden via een van de aanmeldbanners in dit artikel, zet € 5 gratis in en benut ook nog eens de € 100 stortingbonus.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op FC Kopenhagen Ajax geheel risicovrij bij BetFIRST!
volgend artikel
Pak € 10 Free Bet met je CL & EL Bets bij Kroon Casino!