weddenbonus nieuws

Tottenham Hotspur Chelsea Gokken 200% tot € 100

Nieuwe Belgische klanten bij Ladbrokes profiteren van geweldige odds omtrent de Londense Derby tussen Tottenham Hotspur en Chelsea en een fantastische bonus van 200% tot € 100. Hoe jij deel kunt nemen aan deze actie lichten wij graag voor je toe. Ook lees je een Tottenham Hotspur Chelsea Voorbeschouwing.
 

Hoe wed ik op Tottenham Chelsea

  • Klik op één van de Ladbrokes Bonus Banners in dit artikel en meld je aan.
  • Storten kan vervolgens via oa Bancontact, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller.
  • Je ontvangt een bonus van 200% tot € 100.
  • Vrijspelen kan door je bonus viermaal in te zetten.
  • Odds dienen minstens 1.80 te zijn.
  • Je krijgt in totaal 30 dagen om hierin te slagen.

 

Spurs Chelsea
© Ladbrokes

 

Voorbeschouwing Tottenham Hotspur Chelsea

Op zaterdag 24 november speelt Tottenham Hotspur thuis tegen Chelsea, of de nummer 4 die het nummer drie ontvangt. Na twaalf speeldagen heeft Chelsea 28 punten, verkregen door achtmaal te winnen en viermaal gelijk te spelen en heeft een doelsaldo van 27 tegen 8. Tottenham heeft 27 punten en dit door negen keer te winnen en drie maal te verliezen. Met een doelsaldo van 20 tegen 10 bedraagt dit slechts +10. De topscorers van beide ploegen heten Harry Kane en Eden Hazard, voor de wedders die graag willen wedden op de doelpuntenmakers. De welkomstbonus sport bookmakers geven een notering van 2.50 aan Chelsea, terwijl Tottenham het moet stellen met 2.625 bij Ladbrokes Belgie.

Voor trainer Maurizio Sarri is het de eerste Londense derby tegen Mauricio Pochettino’s op Wembley. Een verlies in deze wedstrijd levert een extra drie punten achterstand op in de titelrace, die geleid wordt door Manchester City. We zetten ons geld in op een overwinning van Chelsea, omdat Chelsea onder deze trainer goed en attractief voetbal speelt en in de laatste 4 ontmoetingen altijd aan langste eind trok op Wembley. Wat denk jij? Waag je kans bij Ladbrokes, klik hier op de link en pak die bonus van 200% tot € 100.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Polen - Portugal: Verhoogde Odds voor nieuwe Bet90 klanten!
volgend artikel
Cashback tot € 50 Atletico Barcelona