weddenbonus nieuws

Europa League wedden : 200% tot € 100

Nadat de Champions League zijn vijfde speeldag heeft afgewerkt, is het nu de beurt aan de Europa League. Er zijn drie Belgische ploegen die vandaag in actie komen, met als leukste affiche Standard Sevilla. De andere twee wedstrijden zijn Malmo Genk en Anderlecht Trnava. We blikken vooruit op deze duels en laten je zien hoe jij kan genieten van de Ladbrokes Bonus van 200% tot € 100.
 

Ladbrokes beidt je 200% tot €100

Deze bookmaker aanvaardt enkel spelers die in België wonen en aanmelden lukt door hier op de Ladbrokes button te klikken. Eenmaal je alle gegevens hebt ingevuld, kan je de registratie voltooien en overgaan tot een storting. Dit kan via verschillende manieren maar de gemakkelijkste zijn Bancontact, Visa, Skrill en Neteller. De maximum bonus kan je al in de wacht slepen bij een storting vanaf 50 euro, want dan ontvang je 100 euro bonus. Als je dan winst maakt, en je wilt je bonus laten uitbetalen, hoef je slechts driemaal je bonus in te zetten. De weddenschappen dienen slechts 1.50 als notering te hebben en met deze voorwaarden scoort Ladbrokes beter dan de meeste Belgische bookmakers.

 

Bonus Ladbrokes

© Ladbrokes

 

Voorbeschouwing Belgische ploegen in EL

De goksites voetbal voorspellen wisselend succes voor de Belgische ploegen. Anderlecht dat thuis tegen Trnava speelt krijgt de beste notering met 1.44 voor winst. Als Trnava in Brussel voor een verrassing kan zorgen krijgen ze een notering van 6.50. Een meer gelijkopgaande wedstrijd wordt in Zweden verwacht, met het duel Malmo Genk. Genk is dan wel de favoriet met 2.10, het zal niet gemakkelijk worden. De Zweden krijgen trouwens een notering van 3.30 thuis. De moeilijkste opdracht is er in Luik, daar moet Standard Sevilla partij geven. Het kan spoken op Sclessin en als dit weer gebeurt dan krijgt Standard Luik 4.33 als odd. Sevilla staat dan weer 1.72 als quotering, wat best hoog is voor de Spaanse competitieleider. Al deze noteringen liggen hoger dan de minimumvereisten van de Ladbrokes Bonus. Je kan dus perfect hier op wedden en bonus rondspelen. Veel succes!

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wedden op Genk en Anderlecht: 50% meer winst
volgend artikel
Speel € 50 risicovrij op Man. U - Arsenal!