weddenbonus nieuws

Inzetten op Finale Beker van Belgie met € 150 cadeau!

Zaterdagavond trappen Genk en Standard Luik af voor de finale van de Beker van België en graag grijpen wij deze gelegenheid aan om jou kennis te laten maken met Bet777. Bet777 verwelkomt alle Nederlanders en Belgen met een ongekend flexibele € 150 welkomstbonus en biedt een geweldig bookmaker product. Zowel de bonus, het bookmaker product als een voorbeschouwing op het duel tussen Genk en Standard Luik vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 150 Gratis bij Bet777?

  • Klik nu op een van de Bet777 Aanmeld Buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort met iDeal, Bancontact, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Direct na je storting ontvang je een 100% bonus tot een max. van € 150.
  • Zet erna je bonusbedrag 3x in op 1.70(+) quoteringen binnen 30 dagen.
  • Erna is je bonusgeld reeds omgezet in echt geld! Betaal uit of speel verder.

 

Bet777 Bonus © Bet777

 

Speel bij Bet777 en geniet van top aanbod!

Met bovenstaande Bet777 Bonus profiteer je van een welkomstaanbod met enorm goede voorwaarden. Ook de rest dat Bet777 voor jou in petto heeft is zeer goed. Dit varieert van een enorm groot wedden aanbod tot vele promoties en uitstekende quoteringen. Ook is het fijn dat de website Nederlandstalig is, de klantenservice o.a. via telefoon en live chat te benaderen is en Bet777 tot de iDeal Bookmakers behoort. Al met al is Bet777 een van de Beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen en kunnen we een aanmelding dan ook zeker aanraden. Vele landgenoten gingen je reeds voor!
 

Voorbeschouwing Genk – Standard

Zowel Genk als Standard Luik wisten zich te plaatsen voor de play offs 1. Bekerwinst levert echter naast de titel ook gegarandeerd ticket voor Europees Voetbal op waardoor er zeer veel op het spel staat. Genk kent na de trainerswissel in de winter een sterke periode met overtuigend voetbal. Luik kent een minder seizoen maar heeft wel enkele gevaarlijke aanvallende spelers in huis. Er wordt gespeeld op neutraal terrein (Koning Boudewijn stadion) en de bookmakers zien met een 2.40 odd Standard als lichte favoriet. Gelijkspel is 3.30 en winst Genk 2.80. Ondanks de betere klassering van Genk geloven we dat Standard sterker voor de dag gaat komen. Volg jij ons of ga je voor Genk/gelijkspel? Hoe dan ook, € 150 bonus wacht op jou en kun jij direct benutten!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed € 10 risicovrij op winst Barca tegen Chelsea bij Betser!
volgend artikel
Wed dit weekend en krijg 2 x € 25 cadeau bij Mr Green!