weddenbonus nieuws

Betting Standard Anderlecht: € 5 ligt voor je klaar.

Het is altijd een beladen wedstrijd tussen Standard en Anderlecht en dit zal ook woensdag het geval zijn. Om de spanning nog te verhogen, biedt GoldenPalace zijn nieuwe spelers uit Nederland en België een € 5 gratis promotie aan. Bovendien heb je ook nog de keuze tussen 2 verschillende welkomst geschenken: € 500 welkomstbonus of een € 40 cashback promotie. We zullen hieronder een korte voorbeschouwing op Standard – Anderlecht geven, plus de geschenken toelichten.

Hoe ontvang ik de € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik hier op de GoldenPalace banner of foto en schrijf je in.
  • Stuur vervolgens een kopie van je ID op naar GoldenPalace.
  • Nadien ontvang je de actie van € 5 gratis op je speleraccount.
  • Om deze bonus vrij te spelen, wed je voor min € 25 aan weddenschappen.
  • De minimale wed noteringen dienen minstens 1.70 te zijn.
  • De winst wordt omgezet in echt geld en is integraal voor jou.

 

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

 

De keuze tussen 2 stortingsbonussen!

GoldenPalace biedt je de optie om te kiezen tussen 2 bonussen. Dit is ideaal, want elke speler is anders en heeft een voorkeur naar een bepaalde bonus. Zo is er eerst de GoldenPalace bonus van 100% tot een maximum van € 500. Om de maximale bonus te verkrijgen kan je hier dus € 500 storten. Je kan deze bonus vrijspelen door 20x je bonusbedrag rond te spelen op noteringen van minstens 1.70. In totaal krijg je hiervoor 60 dagen de tijd. Voor deze bonus gebruik je de code GP500. De tweede GoldenPalace bonus verkrijg je door de code GPSPORTS te gebruiken bij je storting. Met deze code krijg je een cashback bonus van € 40 indien je bet verliezend is. Om deze bonus vervolgens vrij te spelen, hoef je slechts 5x je bonusbedrag in te zetten. De noteringen van minstens 1.70 blijven gelden en aan deze bonus is geen tijdslimiet verbonden. Plus de € 5 sportweddenschappen maakt van GoldenPalace een van de betere bookmakers Nederland.

 

Voorbeschouwing Standard Anderlecht

Standard klopte op de vorige speeldag AAGent met 1-0 door een penalty in de slotminuut. Nadien was er veel te doen over die penalty en de VAR. Ook op de match van Anderlecht thuis tegen Brugge kwam de VAR in opspraak. Anderlecht klopte Club met dezelfde cijfers als Standard tegen Gent. Beide ploegen hebben 2 overwinningen in deze play-offs en willen zich zeker stellen van de tweede plaatse in de eindfase van de competitie. Misschien hoopt Anderlecht stiekem op meer, dan zullen ze toch eerst Standard moeten verslaan. Een paars-witte zege heeft een notering van 3.57, wat hoog is na de vertoning van afgelopen zondag. Sa Pinto en zijn team heeft met een notering van 2.11 ook een mooie notering. Een puntendeling levert dan 3.37 op. Waag je kans en maak gebruik van deze exclusieve promotie.

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Wordt PSV Kampioen? Pak nu € 50 gratis ongeacht resultaat!
volgend artikel
Inzetten op NEC / Fortuna / Jong Ajax en ontvang 50% extra bij BetFIRST