weddenbonus nieuws

Inzetten op Sparta PSV of Ajax Twente en krijg € 50 cadeau!

De titelstrijd is in volle gang en dit weekend staan de duels Sparta – PSV en Ajax – Twente op het programma. Dit is tegelijkertijd voor nieuwe Nederlandse klanten bij Mr Green de kans om € 50 gratis te pakken. Simpelweg door een € 20 weddenschap te spelen. Hoe deze actie in zijn werk gaat en wat nog meer bij Mr Green op jou te wachten staat lees je in dit artikel.

Hoe krijg ik € 50 Gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller of PaySafeCard.
  • Plaats eerste € 20(+) bet op weddenschap met een quotering van 1.80(+).
  • Ontvang hierna, ongeacht het resultaat, € 50 aan Gratis Weddenschappen.
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige 1.80(+) weddenschappen.
  • Alle winst uit de Free Bets is zonder verdere voorwaarden volledig voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Mr Green – Zeer populair onder Nederlanders!

Je kunt de € 50 gratis verkrijgen door te wedden op Ajax Twente of Sparta PSV betting maar ook andere duels zijn toegestaan. Andere duels zijn er genoeg want bij Mr Green kun je namelijk inzetten op meer dan 35 verschillende sporten wedden. Per duel heb je ook nog de keuze uit tal van verschillende selecties. De website is daarnaast snel, ook beschikbaar via de mobiele variant en Wedden Apps voor Android en iOS. De klantenservice is te bereiken via telefoon, e-mail en chat en promoties zijn er alom. Al deze facetten zorgen ervoor dat Mr Green tot de Beste Bookmakers Nederland behoort en uitstekend geschikt is voor al je Sportweddenschappen. We raden je dan ook aan om zo snel mogelijk van bovenstaande 250% tot € 50 stortingsbonus te profiteren. Dit is namelijk slechts een tijdelijke actie en is direct een van de betere bookmaker bonussen op de wedmarkt. Maak je storting met bijvoorbeeld iDeal, Skrill, Neteller, Visa, Master of een PaySafeCard en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Tottenham Arsenal - Voorbeschouwing + € 25 Risicovrij Wedden
volgend artikel
Zet in op Europees Voetbal en benut € 50 extra bij SuperLenny!