weddenbonus nieuws

Wed dit weekend en krijg 2 x € 25 cadeau bij Mr Green!

Er staan weer verschillende mooie duels op het programma dit weekend waaronder de duels tussen PSV – VVV en Sparta – Ajax. Wij grijpen deze duels aan om alle Nederlanders kennis te laten maken met bookmaker Mr Green. Als nieuwe klant word je door hen welkom geheten met 2 x € 25 gratis en tegelijkertijd geniet je van een uitstekend bookmaker product.

Hoe krijg ik 2 x € 25 gratis bij Mr Green?

  • Klik op een van de Mr Green aanmeld buttons op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20(+) met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller of een PaySafeCard.
  • Plaats een eerste weddenschap van € 20 of meer op een 1.80(+) quotering.
  • Je ontvangt hierna, ongeacht het resulaat, 2 Free Bets t.w.v. € 25 cadeau!
  • Benut Free Bets binnen 7 dagen d.m.v. enkelvoudige bet op 1.80(+) odd.

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Speel door en benut de vele extra´s!

Bovenstaande 250% Mr Green Bonus is van geweldig niveau en is een perfecte binnenkomer. Ook erna blijf je profiteren bij Mr Green. Zo krijg je elke week waarin je voor € 100 of meer aan weddenschappen plaatst een € 10 Free Bet cadeau en geniet je regelmatig van verhoogde quoteringen. Er zijn ongekend veel sporten waar je op kunt inzetten en de quoteringen zijn van prima niveau. Ditzelfde geldt voor de klantenservice. Zowel voor je Voetbal Bet als Sportweddenschappen ben je bij Mr Green dan ook uitstekend op je plaats! Vele landgenoten gingen je reeds voor, blijf dan ook zelf niet achter.

Voorbeschouwingen PSV en Ajax

PSV speelt zaterdagavond reeds en hoopt de 5-0 domper tegen Willem II snel weg te spoelen. VVV verrast dit seizoen maar naar ons idee niet genoeg om in Eindhoven punten op te halen. Winst PSV is 1.21, gelijkspel is 6.75 en winst VVV 11.00. Ajax profiteerde van het puntverlies van PSV en zag de achterstand kleiner worden naar 7 punten. Winst bij Sparta is genoodzaakt om de druk hoog te houden maar het treft wel een ploeg in vorm (6 punten uit de laatste 2 duels). De 1.29 odd van Ajax vinden we dan ook wat laag. Meer value zit in 5.60 gelijkspel of 9.00 voor winst Sparta. Vind jij dit ook? Pak hoe dan ook € 50 gratis bij Mr Green nadat je € 20 inzet op een 1.80(+) odd. Beter kun je het weekend niet vullen!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Inzetten op Finale Beker van Belgie met € 150 cadeau!
volgend artikel
Pak tot € 10.000 extra winst met Bet90 Combo Booster!