weddenbonus nieuws

Schotland Nederland Gokken – € 5 cadeau en € 100 extra!

Vanavond om 20.45u speelt Nederland tegen Schotland in een internationale oefenwedstrijd. Speciaal voor dit duel geeft bookmaker b-Bets je een gratis weddenschap van € 5 en je kan bovendien de € 100 welkomstbonus mee nemen. Hieronder leggen we uit hoe jij kan genieten van de vijf euro gratis weddenschap, de € 100 stortingsbonus en doen we een korte voorbeschouwing op dit duel.

Hoe kan ik genieten van € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik hieronder op de b-Bets button of foto.
  • Maak een spelers account bij b-Bets aan.
  • Je krijgt binnen de 24u de vijf euro gratis.
  • Speel voor € 80 op noteringen van 1.80 of meer.
  • Evenementen met 3 mogelijke uitkomsten tellen mee.
  • Je hebt een tijdslimiet van 30 dagen.
  • Je kan hiermee maximaal 50 euro winnen.

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Profiteer van de € 100 welkomstsbonus!

Naast deze Gratis Welkomstbonus is er een ook schitterende 100% tot € 100 b-Bets bonus voorzien voor nieuwe Nederlandse en Belgische klanten. Om van deze maximum bonus te kunnen genieten, kun je vanaf € 10 storten. Een storting kan je doen via Bancontact, Visa, MasterCard, Neteller of PaySafecard. Na de toevoeging van deze bonus, zal je zowel de bonus als het gestorte bedrag, achtmaal dienen rond te spelen. Je hebt hiervoor 30 dagen de tijd en opnieuw gelden dezelfde voorwaarden. Een voetbalwedstrijd heeft minstens drie mogelijke uitkomsten, zoals winst – verlies of gelijk, dus dit telt mee voor de bonusvoorwaarden. Een tenniswedstrijd met winst of verlies, telt hier echter niet mee. Een groot voordeel aan deze bonus, is dat je voortijdig kan laten uitbetalen. Als je 80% van de bonus hebt gespeeld en dit wilt laten uitbetalen, dan kan je 80% laten uitbetalen. De b-Bets site behoort tot de betere Betting sites Nederland en België.

Voorbeschouwing Schotland Nederland

Beide ploegen zijn jammer genoeg uitgeschakeld voor het WK in Rusland. Schotland kon zich tot de laatste speeldag plaatsen voor de eindronde, maar raakte niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Slovenië. Hierdoor kwam er een nieuwe trainer aan het roer, de Schot Malky Mackay. Tegenstander Nederland moest hopen op een doelpunten festival tegen Zweden, maar dit is zoals bekend, niet gelukt. Nederland zit in de hoek waar de klappen vallen, en recent maakte ook trainer Dick Advocaat bekend dat hij zal stoppen met zijn functie als Nederlands Bondscoach. Toch willen beide teams zich tonen aan de voetbalwereld. Nederland is de favoriet bij bookmaker b-Bets met een notering van 1.96. Schotland heeft een odd van 3.40 voor een overwinning op Oranje. Een gelijkspel levert dan weer 3.05 op. Nederland maakt een goede kans op de overwinning, want er zijn heel veel onervaren spelers opgeroepen bij de Schotten.

 

Over de auteur

Hugo est le membre le plus ancien de l’équipe, il nous accompagne depuis 2015. Fort de son expérience et de ses contacts étroits avec les bookmakers, Hugo est notre «  Alerte Promos ». C’est le premier au courant des bonne affaires en matières de promotions, de cotes boostées, freebet ,…. Hugo est donc l’homme de la situation pour augmenter vos gains ou limiter vos pertes.

vorig artikel
Benut nu € 5 cadeau en € 500 op je storting bij GoldenPalace!
volgend artikel
Tips Italië Zweden Toto - € 25 risicovrij inzetten + € 100 extra!