weddenbonus nieuws

Gokken op Juventus Real Madrid – 8.00 odd voor eindwinnaar!

Hét slotstuk van het internationale clubvoetbal seizoen staat zaterdagavond op het programma. Juventus en Real Madrid nemen het tegen elkaar op voor de Champions League titel. Het belooft een spannend duel te worden dat jij kan voorzien van nóg meer spanning. Je kunt namelijk als nieuwe Nederlandse klant bij 888Sport inzetten op titelwinst van Juventus of Real Madrid tegen een verhoogde top quotering van 8.00! Lees de Juventus Real Madrid Voorbeschouwing, zet in bij 888Sport en win!
 

Hoe wed ik op eindwinst Juve of Real @ 8.00?

  • Klik exclusief op onderstaande 888Sport aanmeld button en schrijf je gratis in.
  • Stort € 10 of meer met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal of PaySafeCard.
  • Ga naar Champions League, Outrights en dan de ´To Win the Trophy´ market.
  • Wed € 10 op eindwinst van Real Madrid @ 1.85 of wed € 10 @ 2.00 op winst Juve.
  • Gewonnen? 888Sport zet jouw reguliere odd om in de verhoogde odd van 8.00!
  • Je ontvangt erna inzet en reguliere winst + extra winst in de vorm van Free Bets.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen en alle gemaakte winst is hierna geheel voor jou!

 

Juventus Real Madrid Wedden
© 888Sport

Rekenvoorbeeld Juventus Real Madrid Promotie!

Een Champions League Wedden Bonus zoals 888Sport deze bovenstaand biedt is exceptioneel goed. Je kunt namelijk een bedrag van € 10 direct omzetten in grote winst. Wij leggen je jou precieze winst nog even uit aan de hand van een rekenvoorbeeld. Stel je kiest er bijvoorbeeld voor dat Real Madrid de eindwinnaar wordt. Je plaats dan een € 10 weddenschap op Real to win the trophy @ 1.85. Dit levert je normaliter bij een goed resultaat je € 10 inzet terug op + € 8.50 netto winst. 888Sport zet je quotering echter om in 8.00. Dit betekent een resultaat van € 10 x 8.00 = € 80. Je inzet (€ 10) en reguliere winst (€ 8.50) worden nu uitbetaald in echt geld en de resterende € 61.50 in Free Bets. Je zet deze Free Bets vervolgens opnieuw in binnen 7 dagen op weddenschappen en quoteringen naar wens en alle winst die je maakt is voorwaardenvrij voor jou! Inzetten kan zowel via desktop, de mobiele website of de 888Sport App. Keuzes genoeg om je weddenschappen te plaatsen!
 

Voorbeschouwing Juventus Real Madrid

Real Madrid kan voor de 3e keer in 4 jaar beslag leggen op de Champions League titel. Dit zou het seizoen compleet maken nadat het eerder voor de eerste keer in 5 jaar weer de landstitel wist te winnen. Real Madrid kent een prima Champions League seizoen maar opvallend is wel dat het naast haar vele gescoorde doelpunten ook veel doelpunten tegenkreeg. Maar liefst 17 maal moest men vissen. Juventus kent een nóg beter seizoen, het won de landstitel én de beker. In de Champions League wist het onder andere Barcelona overtuigend uit te schakelen en baarde het aanzien door slechts 3 tegentreffers te incasseren. Aanvallend wordt er ook frivool gespeeld en deze combinatie zou wel eens de doorslag kunnen geven om Real Madrid te verslaan. Zeker nu Pepe afwezig is en Bale geen volledige wedstrijd zal kunnen spelen. Is hét moment voor Juve om de verloren Champions League finale van 2 jaar terug te vergeten of is het Real dat opnieuw met de titel aan de haal gaat? Zet in met een de mooie odd van 8.00 bij 888Sport en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Champions League Finale Gokken - Alle Promoties op een rij!
volgend artikel
Nederland Luxemburg Bet - Zet nu € 5 gratis in bij b-Bets!