weddenbonus nieuws

Seizoensopening Eredivisie bij Mr Green – € 50 Gratis!

Dit weekend gaat het Eredivisie Seizoen 2018/2019 van start en dit is tegelijkertijd een mooie kans voor alle Nederlanders die nog geen klant zijn bij Mr Green. Na je eerste € 20 weddenschap krijg je namelijk, ongeacht het resultaat, € 50 aan Gratis Weddenschappen! Als bestaande klant profiteer je onder andere van aantrekkelijke quoteringen en een groot wedden aanbod. De welkomstbonus, het verdere aanbod van Mr Green en een voorbeschouwing op de duels van Ajax en PSV vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 50 aan Free Bets bij Mr Green?

  • Klik op een van de aanmeld buttons van Mr Green op onze site en schrijf je in.
  • Stort € 20 of meer met bijv. iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PayPal, PaySafe.
  • Plaats een eerste weddenschap naar keuze met een (totaal)odd van 1.80 of meer.
  • Erna ontvang je, ongeacht het resultaat, 2 Free Bets ter waarde van € 25 gratis.
  • Plaats Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met 1.80(+) quoteringen.
  • Alle winst uit je Gratis Weddenschappen is erna zonder voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus © Mr. Green

 

Benut de uitstekende odds en wed volop!

Naast bovenstaande Mr Geen Bonus voor nieuwe klanten zijn er nog voldoende andere redenen om je aan te melden bij Mr Green. Allereerst zijn er meer dan 35 verschillende sporten waarop je kunt wedden met vaak wel meer dan 200 verschillende selecties per duel. Ook is Wedden op Virtuele Sporten, politiek en entertainment mogelijk, dit alles tegen prima quoteringen! Dit kun je via je desktop doen maar ook mobiel of via tablet, we raden je aan om in dat geval zeker gebruik te maken van de Mr Green App. De app is net zoals de website en overzichtelijk en vliegensvlug. Genoeg redenen om je dus aan te melden bij Mr Green! Wens je je eerste weddenschap te spelen op Ajax-Heracles of PSV-FC Utrecht? Lees dan zeker even onze voorbeschouwing!
 

Seizoenouverture Eredivisie 2018/2019

Na de pijnlijke 4-0 nederlaag van Feyenoord tegen Trencin lijkt alsmaar weer bevestigd te zijn dat Ajax en PSV de absolute titelfavorieten zijn. Titelwinst Ajax kent een odd van 2.05 en PSV heeft een 2.50 odd. Het moge dan ook geen verassing zijn dat Ajax de favoriet is tegen Heracles met een 1.14 odd. Gelijkspel is 8.00 en winst Heracles maar liefst 17.00. PSV treft een ietwat lastigere tegenstander, Utrecht versterkte zich daarnaast ook nog eens goed, maar toch zijn de Eindhovenaren ruim favoriet met een odd van 1.40. Gelijkspel is 4.60 en winst Utrecht 7.50. Kies jij voor een verassing of ga je voor de favoriet? Zet in bij Mr Green en ontvang, ongeacht het resultaat, € 50 cadeau!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wed op Vitesse of Genk en krijg €10 Free
volgend artikel
Profiteer van 200% tot € 100 BetFIRST Aanbieding!