weddenbonus nieuws

Nu € 10 Mr Green Free Bet bij PSV – Ajax voor alle klanten!

Hét Eredivisie duel van dit weekend waar iedereen naar uitkijkt is het treffen tussen PSV en Ajax zondag om 16.45u in Eindhoven. Ook Mr Green kijkt uit naar dit duel en beloont zowel nieuwe als bestaande klanten met een € 10 Free Bet als jij live inzet. Nieuwe klanten profiteren daarnaast van een € 20 Free Bet. Wij leggen jou uit hoe en blikken vooruit.

Hoe krijg ik € 10 Free Bet rondom PSV – Ajax?

  • Klik op een van de Mr Green Bonus Buttons en meld je aan of log in.
  • Plaats € 20 of € 40 live weddenschap met 1.80(+) odd op dit duel.
  • Bij € 20 inzet krijg je € 5 Free Bet, bij € 40 inzet een € 10 Free Bet.
  • Free Bets worden uiterlijk uitgekeerd op maandag 24/4 om 17.00u.
  • Benut je Free Bet binnen 7 dagen op 1.80(+) odd en win nog meer!

 

Gokken op PSV Ajax © Mr. Green

 

Nieuw bij Mr Green? Wed € 20, krijg € 20!

Bovenstaande Eredivisie Wedden actie is voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van de Mr Green Bonus voor nieuwe klanten. Hierbij kun je een eerste weddenschap met een inzet van € 20 of meer spelen en krijg je vervolgens, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Free Bets cadeau! Ook deze kun je vervolgens binnen 7 dagen inzetten op een enkelvoudige weddenschap met een odd van 1.80 of hoger. De winst uit deze gratis weddenschap is vervolgens zonder voorwaarden voor jou! Mr Green behoort tot de Beste Nederlandse Bookmakers en geeft je onder andere de mogelijkheid om te storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard.

Voorbeschouwing PSV – Ajax

Ajax heeft koploper Feyenoord tot op 1 punt genaderd en of het kampioenschap er nog inzit zal veelal afhankelijk zijn van het duel in Eindhoven. Het kent een ongekend goede recente vorm in de Eredivisie maar zal zwaar vermoeid zijn door het slopende duel, inclusief verlenging, tegen Schalke in de Europa League. Het uiteindelijk resultaat was wel positief waardoor de moraal groot is. PSV heeft zich neergelegd bij een 3e plek maar wenst haar supporters toch nog wat moois te laten zien. Een overwinning op Ajax helpt hier zeer zeker bij. De bookmakers zien PSV als de favoriet in dit duel met een 2.25 odd, gelijkspel kent een 3.55 odd en winst van Ajax een odd van 2.95. Interessante quoteringen. Denk jij dat Ajax gestaag doorgaat met winnen of geeft PSV het seizoen nog een beetje glans?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Chelsea Tottenham Hotspur - Nu 10.00 en 13.00!
volgend artikel
0-0 Eindstand? Krijg tot € 50 Free Bet van Betfinal!