weddenbonus nieuws

Gokken op Supercup Frankrijk – 2x Winstverdubbeling staat klaar!

Ook in Frankrijk wordt het nieuwe seizoen traditiegetrouw begonnen met de Super Cup. Vanavond nemen Monaco en Paris Saint Germain het om 21.00u in Marokko tegen elkaar op. Dit duel loont zich uitstekend om gebruik te maken van 1 van de 2 winstverdubbelingen waar nieuwe Nederlandse klanten bij LeoVegas gebruik van kunnen maken. Wij leggen jou uit en blikken kort vooruit op dit duel.

Hoe pak ik 2x winstverdubbeling bij LeoVegas?

  • Klik op een van de LeoVegas buttons op onze website en schrijf je gratis in.
  • Maak een storting van € 10(+) met bijv. iDeal, Visa, Master, PaySafeCard.
  • Na je storting ontvang je 2 x een € 5 Profit Boost ticket in je account cadeau.
  • Plaats een 2 x een € 5 bet op een odd en duel naar keuze en benut je tickets.
  • Je ontvangt vervolgens zonder voorwaarden 2 x je winst tot max. € 210 extra.

 

LeoVegas Sport ©

 

LeoVegas – Prima Bookmaker voor Nederlanders

Bovenstaande Profit Boost, de LeoVegas Bonus, geeft je de kans om met een kleine storting direct grote winst te maken. LeoVegas is echter niet alleen hierom het aanmelden waard. Deze Bookmakers Bonus geeft je namelijk onder andere de kans om te storten met iDeal, Visa, Mastercard, PaySafeCard, Neteller en Skrill. Hou er wel rekening mee dat als je een eerste storting maakt met Neteller en Skrill je helaas geen bonus ontvangt. LeoVegas staat verder bekend om haar enorm grote Voetbal Bet & Sport Wedden aanbod. Je kunt op maar liefst 40 verschillende sporten wedden en de quoteringen zijn fair. Je Profit Boost ticket kun je gebruiken voor alle duels en evenementen naar keuze. Voor degene die graag op het duel tussen Monaco en PSG wedden zetten we alvast even de odds op een rij. Winst Monaco levert je een 4.75 odd op. Gelijkspeel staat genoteerd aan 3.90 en winst PSG aan 1.72. Wie denk jij dat wint? Zet nu in bij bookmaker LeoVegas en verdubbel je winst!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Belgen opgelet! - Tot 7/8/2017 200% tot € 120 bij Bwin!
volgend artikel
Voorbeschouwing Ajax Nice & € 20 cadeau bij Mr Green!