weddenbonus nieuws

Nederland Luxemburg Bet – Zet nu € 5 gratis in bij b-Bets!

Om 20.45u trapt het Nederlands Elftal in Rotterdam af voor het belangrijke kwalificatieduel tegen Luxemburg. Dit duel geeft je eveneens de kans om € 5 gratis in te zetten bij bookmaker b-Bets en een € 100 stortingsbonus mee te pakken. Wij leggen jou precies uit hoe jij profiteert van deze promoties en blikken ook vooruit op het duel van Nederland.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets buttons op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedtegoed.
  • Zet hierna binnen 30 dagen voor € 80 in op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Kies voor bets met 3 of meer uitkomsten. Geniet van maximaal € 50 winst.

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Benut ook de € 100 stortingsbonus!

Bovenstaande Gratis Voetbalwedden & Sportweddenschappen Actie is een prima kans om geld te winnen zonder storting en om kennis te maken met bookmaker b-Bets. Als je hierna overtuigd bent van de kwaliteiten van b-Bets (het heeft onder andere een groot wed aanbod) of je wilt direct een storting maken, kun je profiteren van een 100% stortingsbonus tot € 100. Je dient na het verkrijgen van deze b-Bets Bonus je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger binnen 30 dagen. Je dient te kiezen voor weddenschappen met 3 of meer uitkomsten. Mocht je voortijdig willen uitbetalen kun je je totaalsaldo pro rato aan je vrijgespeeld bonuspercentage uitbetalen en genieten van je winst!

Voorbeschouwing Nederland Luxemburg

Door een gelijkspel bij Zweden, een nederlaag in Frankrijk en een nederlaag in Bulgarije staat Nederland er slecht voor in de kwalificatie voor het WK 2018. Een tweede plaats is niet meer in eigen hand en zelfs bij het bereiken van plek 2 is Nederland nog niet zeker aangezien alleen de beste nummers 2 doorgaan. De kansen zijn echter nog niet geheel verspeeld en met nieuwe bondscoach Advocaat op de bank hoopt Oranje een goede lijn in te zetten. In de oefenduels uit tegen Marokko (1-2) en thuis tegen Ivoorkust (5-0) werd deze goede lijn reeds ingezet en Luxemburg lijkt een ideale tegenstander om opnieuw een winstpartij te boeken. De Luxemburgers hebben slechts 1 punt uit 5 duels gemaakt. Voetnoot is wel dat het het al haar tegenstanders relatief lastig wist te maken en deze week in een oefenduel thuis van Albanië won. Nederland is echter grote favoriet met een winstodd van 1.02, gelijkspel staat genoteerd aan 21.00 en winst Luxemburg tegen een odd van maar liefst 37.00! Daarnaast zijn er tal van special bets. Wat denk jij dat de uitslag wordt?

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Juventus Real Madrid - 8.00 odd voor eindwinnaar!
volgend artikel
Wedden op Confed Cup - € 5 cadeau bij € 15 inzet