weddenbonus nieuws

Nederland Italie Gokken – Zet nu € 100 in zonder risico!

Vanavond is er de oefenwedstrijd tussen Nederland en Italië. Alle Nederlanders en Belgen die nog geen account hebben bij Betfirst, kunnen genieten van een Cashback tot € 100. Stel dat je bet verliezend is, dan krijg je de inzet van de weddenschap terug! We leggen je hieronder uit, hoe je kans maakt op € 100. Daarna volgt een kleine Nederland Italië voorbeschouwing.

Bij Betfirst wedden zonder risico:

  • Klik op een van de Betfirst banners hier op de site en open een account.
  • Maak een storting met bijv. Bancontact, iDeal, PayPal, PaySafecard, Visa, Master.
  • Plaats een 1e weddenschap tot max € 100 op wedstrijden en noteringen naar keuze.
  • Als je de bet wint, dan ontvang je de winst zonder verdere voorwaarden.
  • Als je de bet verliest, dan stuur je een email naar support.nl@betfirst.be
  • Je zal daarna je inzet tot max € 100 terug op je spelersaccount ontvangen.
  • Deze bonus speel je vrij door 1x je bonus in te zetten op 1.20(+) odd(s).

BetFIRST Welkomstbonus © BetFIRST

 

Betfirst Cash back bonus

Betfirst staat in de top van Beste Bookmakers Nederland en niet alleen door deze fantastische Betfirst Bonus. Ook de voorwaarden van deze bonus zijn heel aantrekkelijk. Stel dat je een bet maakt van € 100 en je sluit de bet winnend af. Dan ontvang je de inzet plus winst, zonder enige voorwaarden. Stel dat je de Bet verliest, dan stuur je een email naar Betfirst en zij storten tot max € 100 Cash Back bonus terug op je account. Deze bonus speel je dan vrij door eenmaal je bonus rond te spelen en dit op weddenschappen met minimale noteringen van 1.20. Wil je zekerheid? Dan raden we je aan om je in te schrijven en deze bonus mee te pakken. Betfirst staat niet voor niets in de top van onze Voetbal Betting Goksites.

Nederland Italië voorbeschouwing

Na het onverwachte verlies van Nederland tegen Bulgarije, zullen de Nederlandse spelers zich zeker willen tonen. De KNVB heeft bondscoach Danny Blind ontslagen en vanavond zal assistent Fred Grim de pionnen neerplaatsen. Zal hij voor de ommekeer kunnen zorgen? Betfirst heeft een notering van 2.70 voor Nederlandse winst. De Italianen wonnen recent nog met 2-0 van Albanië en als je denkt dat ze ook Nederland zullen verslaan, dan is er een quotering van 2.65. Een gelijkspel in de Amsterdam Arena levert je 3.15 op. Met zo’n hoge noteringen en heel flexibele bonusvoorwaarden, kan het niet misgaan voor jou. We wensen je alvast veel succes met je eerste weddenschap.

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Gokken op Formule 1 Australie met Geweldige Odds!
volgend artikel
Inzetten op Zwolle Feyenoord - Speel € 20, krijg € 20 gratis!