weddenbonus nieuws

Inzetten op 2e Periodetitel Jupiler League met € 5 Gratis!

Vrijdagavond valt zeer waarschijnlijk de beslissing in de tweede periode in de Jupiler League. Fortuna Sittard en NEC zijn de laatste kanshebbers en spelen beide interessante duels. Nederlanders en Belgen kunnen nu inzetten bij GoldenPalace met € 5 gratis zonder storting en aanvullend kiezen tussen 2 prachtige welkomstbonussen. Al deze acties en voorbeschouwingen op Fortuna Sittard – Jong Ajax en NEC – GAE vind je terug in dit artikel.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis bij GoldenPalace?

  • Klik op een van de GoldenPalace banners op onze website en meld je aan.
  • Stuur een kopie van je ID (standaard proces) en ontvang € 5 gratis bonus.
  • Speel voor € 25 op 1.70(+) odds en alle winst is hierna volledig voor jou!

 

GoldenPalace Welkomstbonus © Golden Palace

 

Benut ook een van de Welkomstbonussen!

Gratis Wedden is natuurlijk altijd mooi maar daarmee houdt het nog niet op. Door bij je eerste storting de Golden Palace Bonus Code GP500 te gebruiken, ontvang je een 100% stortingsbonus tot maar liefst € 500! Het 10x inzetten van je bonusbedrag op 1.70(+) odds binnen 60 dagen volstaat om je bonus om te zetten in echt geld. Ook kun je ervoor kiezen om bij je eerste storting de bonus code GPSPORTS in te geven. In dat geval krijg je bij een verliezende eerste weddenschap je inzet tot € 40 terug. Het cashback bedrag speel je vrij door 5x in te zetten op 1.70(+) odds. Storten kan o.a. met Bancontact, Visa, Mastercard, HiPay of een PaySafeCard. GoldenPalace behoort tot de beste Betting Sites Nederland.
 

Hoe wordt de periode beslist?

Jong Ajax won de eerste periode maar aangezien zij zich niet kunnen plaatsen voor de play offs kreeg NEC als nummer 2 het ticket voor de play offs. Een periode gaat over 9 wedstrijden en Fortuna heeft in periode 2 21 punten uit 8 duels terwijl NEC 16 punten uit 7 duels heeft. Dit betekent dat Fortuna het play off ticket reeds heeft binnengesleept en nu enkel nog voor de eer van de titel en € 75.000 wordt gespeeld. Bij winst van Fortuna of puntverlies van NEC is de ploeg uit Sittard verzekerd van de titel.
 

Voorbeschouwing Fortuna – Jong Ajax

Koploper Fortuna won haar laatste 6 competitieduels en treft in Jong Ajax nummer 3. In Amsterdam won Ajax eerder dit seizoen met 4-2 maar de kans dat dit weer gebeurt lijkt klein. Maar liefst 8 basisspelers van Ajax zijn er niet bij. Zeven spelen zijn met de A selectie mee op trainingskamp en één speler transfereerde. Fortuna Sittard mist enkel centrale verdediger Dammers en de langdurig geblesseerden Vlijter en Ozer. Nadat het nieuws over de afwezige Ajax spelers bekend werd daalde de odd van Fortuna sterk. Toch is een 1.67 odd nog altijd value. Gelijkspel is 4.13 en winst Ajax 3.93.
 

Voorbeschouwing NEC – Go Ahead Eagles

NEC is dé titelfavoriet met de grootste begroting en een sterke selectie. Door blessures liet het echter recentelijk her en der wat punten liggen. Met een nieuwe trainer en een aantal weken rust hoopt het haar vorm weer terug te vinden. Het treft in Go Ahead Eagles de nummer 14 dat al wedstrijden lang niet meer wist te winnen. Zeer teleurstellende resultaten die de Eagles hopen om te buigen met verschillende winterse versterkingen. De odd van 6.71 voor winst is dan ook zeker interessant te noemen. Gelijkspel levert 5.26 op en winst NEC 1.33. Wat denk jij dat het wordt? Zet in met een van de vele bonussen en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Lakeside 2018 - Benut € 130 Bonus voor BDO Darts WK!
volgend artikel
Krijg € 50 cadeau na eerste weddenschap bij LeoVegas!