weddenbonus nieuws

Inzetten op beslissing ConFed Cup met € 5 Gratis wedtegoed!

Zaterdag vinden om 17.00u de laatste en beslissende groepsduels in de Confederations Cup Groep A plaats. Mexico – Rusland en Portugal – Nieuw Zeeland staan op de planning en de eerste drie genoemde teams maken allen nog kans op een plek in de halve finale. Interessante duels die jij extra spannend kan maken door € 5 gratis wedtegoed van b-Bets te claimen en tegelijkertijd de € 100 stortingsbonus mee te nemen.

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

  • Klik exclusief op een van de b-Bets bonus banners op onze website en meld je aan.
  • Binnen 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedtegoed in je account.
  • Wed hierna binnen 30 dagen voor € 80 aan bets op quoteringen van 1.80 of hoger.
  • Als je aan deze voorwaarden voldaan hebt, kun je een max. winst van € 50 uitbetalen.

 

5 euro gratis b-bets © b-Bets

 

Aangemeld? Pak € 100 bonus!

Gratis Wedden is natuurlijk mooi maar er is nog meer te behalen bij b-Bets. Nieuwe klanten krijgen namelijk op hun eerste storting een bonus van 100% tot een maximum van € 100. Door binnen 30 dagen je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger speel je je gehele bonus vrij. Kies hierbij voor weddenschappen met 3 of meer uitkomsten. Bijvoorbeeld een voetbalweddenschap met 1, X en 2. Bookmaker b-Bets is uitermate geschikt voor je Voetbal Bet maar ook voor andere Sportweddenschappen. Mocht je toch voortijdig besluiten of een uitbetaling te doen terwijl je bonus nog niet is vrijgespeeld is dit geen probleem. Je kan je totaalsaldo pro rato aan je vrijgespeeld bonuspercentage op elk moment uitbetalen. Storten kan met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en PaySafe.

Vooruitblik ConFed Cup Groep A

Na 2 duels gaan Mexico en Portugal aan de leiding met 4 punten uit 2 duels. Mexico heeft een doelsaldo van 4-3 en Portugal een doelsaldo van 3-2. Rusland heeft 3 punten en een doelsaldo van 2-1. De nummers 1 en 2 gaan door naar de halve finale en aangezien Mexico tegen Rusland speelt heeft het aan 1 punt voldoende om door te gaan. Rusland kan aan een punt genoeg hebben mits Portugal verliest van Nieuw Zeeland. Dit is echter niet de verwachting en daarom dienen de Russen dan ook vol voor de winst te spelen. De quoteringen voor de duels zijn Mexico (2.41), X (3.31) en Rusland (2.96) en Nieuw Zeeland (23.00), X (8.59) en Portugal (1.12). Wie denkt jij dat doorgaat? Zet in bij b-Bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
Wedden op Confed Cup - € 5 cadeau bij € 15 inzet
volgend artikel
Gokken op Duitsland Chili met € 5 Gratis Wedtegoed!