21:00 uur

Wed € 20 bij Mr. Green en ontvang € 20 aan Free Bets Cadeau!

Mr. Green heeft een zeer aantrekkelijke promotie voor nieuwe Nederlandse klanten in petto. Als jij € 20 inzet ontvang je, ongeacht het resultaat, 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen cadeau. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op Manchester United – Tottenham Hotspur van zondag 15.15u maar ook op elke andere weddenschap naar keuze! Lees meer en win.
 

Hoe krijg ik € 20 aan Free Bets bij Mr. Green?

  • Klik op een van de Mr. Green Bonus Banners in dit artikel en meld je hierna aan.
  • Maak een storting van € 20(+) met bijv, iDeal, Visa/Master, PaySafe, Neteller, Skrill.
  • Wed € 20 enkelvoudig of combinatie weddenschap op een evenement naar keuze.
  • Je ontvang hierna 2 x € 10 aan Gratis Weddenschappen cadeau van Mr. Green.
  • Benut je Free Bets binnen 7 dagen op enkelvoudige bets met odds van 1.80 of meer.
  • Alle winst die je haalt uit je Gratis Weddenschappen is zonder voorwaarden voor jou!

 

Mr Green Bonus
© Mr. Green

 

Voorbeschouwing Manchester United – Tottenham

Bovenstaande Mr. Green Bonus leent zich uitstekend om met een goede start te starten. Als we Bookmakers Vergelijken behoort Mr. Green ook tot de prima Bookmaker, zeker nu je met tal van Bookmakers Betalingsmethoden kunt storten! Je kunt je eerste weddenschap op elk duel naar keuze plaatsen, United – Spurs is hier een voorbeeld van en we schreven voor jou een voorbeschouwing voor dit duel.
 
Manchester United staat teleurstellend 6e met 21 punten uit 14 wedstrijden en is reeds 9 punten verwijderd van de 4e plek die recht biedt op voorronde van de Champions League. Tottenham doet het beter met een 5e plek en heeft met 27 ook minder achterstand opgelopen. Het won afgelopen weekend nog knap met 5-0 thuis van Swansea City en verloor uit pas 1 van de 7 duels. United kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel bij Everton. Europees won het deze week met 0-2 bij Zorya wat in ieder geval overwintering in de Europa League betekende. Tottenham won thuis met 3-1 in de Champions League van CSKA Moskou en eindige 3e in de groep. Ook voor hen betekent dit overwintering in de Europa League. Bij Mr. Green staat United @ 2.22, gelijkspel @ 3.40 en winst Tottenham @ 3.60. Behoorlijke quoteringen voor elk van de ploegen. Tottenham lijkt wat beter in vorm terwijl United het thuisvoordeel heeft. Een duel dat beide kanten op kan. Wat denk jij? Zet € 10 in en krijg ongeacht het resultaat € 20 aan Gratis Weddenschappen cadeau bij Mr. Green!

Claim de bonus! Meer informatie