10:27 uur

Man. City – Man. U. Gokken – Zet € 5 gratis in + € 100 bonus!

Vanavond om 21.00u wordt de enorm belangrijke Premier League kraker tussen Manchester City en Manchester United gespeeld. Dit is voor jou ook direct de kans om € 5 gratis wedtegoed zonder storting en € 100 stortingsbonus te pakken. Dit door een exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en Bookmaker b-Bets. Lees nu hoe jij kunt profiteren van deze promoties en lees aanvullend de voorbeschouwing.
 

Hoe krijg ik € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedtegoed.
  • Zet binnen 30 dagen voor € 80 in op bets met quotes van 1.80 of hoger.
  • Hierna kun je een maximale winst van € 50 uitbetalen of doorspelen!

 

b-Bets 5 euro Free Bet
© b-Bets

 

Pak aanvullend € 100 Stortingsbonus!

Na het vrijspelen van je Gratis Bonus kun je uitbetalen maar ook doorspelen. Dit kan met de winst uit je € 5 gratis maar ook met de aantrekkelijke Betting Bonus van b-Bets. Je krijgt namelijk 100% extra tot € 100 op je eerste storting. Door het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger kun je je bonus vrijspelen. Hou er rekening mee dat je dient in te zetten op selecties met 3 of meer uitkomsten. Een voordeel van b-Bets is dat je kunt storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Opties genoeg, dus wacht nu en zet in!
 

Manchester City Manchester United Voorbeschouwing

Je kunt je € 5 gratis inzetten op ieder duel naar keuze maar voor degene die dit graag doen op Manchester City – Manchester United blikken we alvast even vooruit op dit duel. Het is ongekend spannend in de Premier League. Vier teams vechten om de plekken 3 (directe plaatsing Champions League) en 4 (voorronde Champions League). United staat momenteel 5e met 63 punten terwijl City 4e staat met 64 punten. United heeft nog kans om zich direct te kwalificeren voor de Champions League door de Europa League te winnen. City kan na de nederlaag tegen Arsenal in de FA Cup het seizoen weinig glans meer geven. Een directe plaatsing voor de Champions League lijkt dan ook nog de enige kans om het seizoen enigszins te laten plaaten en is dan ook een must. Het kan aantreden met een nagenoeg fitte selectie terwijl United het zal moeten doen zonder onder andere Ibrahimovic. Ook Smalling, Jones, Mata en Rojo zullen niet van de partij zijn terwijl Pogba een twijfelgeval is. Met een odd van 1.86 is City dan ook de favoriet, gelijkspel staat genoteerd aan 3.62 en winst United aan 4.18. Wat denk jij? Zet in bij b.Bets en win!

Claim de bonus! Meer informatie