weddenbonus nieuws

Man. City – ManU Gokken – Zet € 5 gratis in + € 100 bonus!

Zondagmiddag om 17.30u wordt de belangrijke Premier League kraker tussen Manchester United en Manchester City gespeeld. Dit is voor jou ook direct de kans om € 5 gratis wedtegoed zonder storting en € 100 stortingsbonus te pakken. Dit door een exclusieve samenwerking tussen WeddenBonus.com en Bookmaker b-Bets. Lees nu hoe jij kunt profiteren van deze promoties en lees aanvullend de voorbeschouwing.

Hoe krijg ik € 5 gratis wedtegoed bij b-Bets?

  • Klik op een van de b-Bets bonus buttons op onze website en meld je aan.
  • Binnen uiterlijk 24 uur na je aanmelding ontvang je € 5 gratis wedtegoed.
  • Zet binnen 30 dagen voor € 80 in op bets met quotes van 1.80 of hoger.
  • Hierna kun je een maximale winst van € 50 uitbetalen of doorspelen!

 

b-Bets 5 euro Free Bet
© b-Bets

 

Pak aanvullend € 100 Stortingsbonus!

Na het vrijspelen van je Gratis Bonus kun je uitbetalen maar ook doorspelen. Dit kan met de winst uit je € 5 gratis maar ook met de aantrekkelijke Betting Site Bonus van b-Bets. Je krijgt namelijk 100% extra tot € 100 op je eerste storting. Door het 8x inzetten van je stortings- en bonusbedrag binnen 30 dagen op odds van 1.80 of hoger kun je je bonus vrijspelen. Hou er rekening mee dat je dient in te zetten op selecties met 3 of meer uitkomsten. Een voordeel van b-Bets is dat je kunt storten met iDeal, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Opties genoeg, dus wacht nu en zet in!

Manchester City Manchester United Voorbeschouwing

Je kunt je € 5 gratis inzetten op ieder duel naar keuze maar voor degene die dit graag doen op Manchester City – Manchester United blikken we alvast even vooruit op dit duel. Manchester City is dit seizoen ongenaakbaar. Het won 9 van haar 11 competitieduels en speelde tweemaal gelijk. Manchester United behaalde 9 punten minder en staat 7e met 20 punten. Als Man. U nog titelaspiraties heeft dient het zaterdag absoluut te winnen. De odd van 7.50 voor winst United is dan ook zeer hoog. Gelijkspel staat genoteerd aan 5.25 en winst City aan 1.40. De prestaties van City dienen absoluut gerespecteerd te worden maar een odd van 7.50 voor United is zeker value. Vind jij dit ook? Zet gratis in bij b-bets en win!

Over de auteur

Hans Steen schrijft al sinds 2018 wekelijks veel artikelen voor weddenbonus.com vooral de Europese voetbalcompetities zijn bekend terrein voor hem. Hij weet veel te vertellen over de vorm van verschillende clubs, de transfers en weet mooie odds te linken aan opkomende voetbalwedstrijden.

vorig artikel
NEObet Win chips voor extra bonussen
volgend artikel
Gratis € 15 voor Spanje Kroatië + € 150 bonus